Huawei Honor 8X: Design sexy, aminteşte de un Sony Cybershot

455 ori
<b>Huawei Honor 8X: Design sexy, aminteşte de un Sony Cybershot</b>Huawei Honor 8X seamănă cu Huawei Mate 20 Lite, care a fost un telefon foarte sexy la vremea să. E totuşi masiv, la 6.5 inch în diagonală şi este construit din materiale premium, sticlă şi metal. Îmi place acea bandă verticală din spate, care aminteşte..

Huawei Honor 8X seamănă cu Huawei Mate 20 Lite, care a fost un telefon foarte sexy la vremea sa. E totuşi masiv, la 6.5 inch în diagonală şi este construit din materiale premium, sticlă şi metal. Îmi place acea bandă verticală din spate, care aminteşte de un Sony Cybershot. Îmi place şi modul în care reflectă vertical lumina prinsă de sticlă din spate.

Este un "sandviş de sticlă clasic", cu aderenta bună şi cu un breton discret. Îmi aminteşte de iPhone XS Max ca senzaţie în mână. Dimensiunile sunt rezonabile pentru diagonală: 7.8 mm în talie şi 175 de grame pe cântar. Spatele se murdăreşte cu grăsime şi amprente cam prea uşor, sincer să fiu. E greu de manevrat cu o singură mână, asta dacă nu ai o mână mare.

Vine pe negru, albastru sau roşu şi are muchiile destul de subţiri. E un design chiar arătos, comod, dar tot masiv.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×