Huawei P30 Pro: Design ideal, culori psihedelice, destul de comod

3.932 ori
<b>Huawei P30 Pro: Design ideal, culori psihedelice, destul de comod</b>Huawei P20 Pro era cam masiv şi greu la debut, asta îmi amintesc, dar Huawei Mate 20 Pro stătea un pic mai bine în mână, deşi era şi el cam lat. Huawei P30 Pro rezolva ergonomia perfect, chiar dacă la prima atingere mi s-a părut şi el cam greu.

Huawei P20 Pro era cam masiv şi greu, asta îmi amintesc, dar Huawei Mate 20 Pro stătea un pic mai bine în mână, deşi era şi el cam lat. Huawei P30 Prorezolva ergonomia perfect, chiar dacă la prima atingere mi s-a părut şi el cam greu.

Huawei a reuşit să pună un ecran de aproape 6.5 inch pe un corp pe care chiar îl poţi ţine în mâna uşor, pentru că e îngust. Cântăreşte 192 de grame, deci nu intra în teritoriul interzis al celor de 200 de grame şi e rezonabil de gros la 8.4 mm. Are o cameră protuberantă, dar la ce optică are, putem ierta asta. Este fabricat din sticlă şi metal, cu panou din sticlă curbată pe margini în faţă şi spate şi rama metalică între.

Acea rama aminteşte puţin de cea a unui Samsung, mai ales dacă te uiţi sus şi jos. Aş spune că e o problemă cu amplasarea camerelor, pentru că foarte des vor intra "cârnăciorii" în cadru mai ales când dai zoom la o filmare. Camerele sunt cam apropiate de marginile telefonului spre colţ. Avem şi certificare IP68 aici pentru rezistenţa la apă şi praf, iar aderența a fost satisfăcătoare.

Ca de obicei spatele atrage ceva amprente, dar pe majoritatea nuanţelor „trăznite” Huawei nu le veţi remarca. Apropo de nuanţe, noi avem Breathing Crystal, care e bun pentru fanii anime de 17-27 de ani. Aurora Blue e pentru artişti şi visători şi Sunrise Red pentru cei care îşi împart ziua între cocktails şi Instagram, influenceri să zicem. E şi o variantă sobră neagră pentru "normies".

Clar este un telefon cu personalitate, cu un breton super mic acum, în formă de picătură şi uşor de ales din mulţime, fie şi numai după culoare. Că e premium şi solid la construcţie nu încape îndoială.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×