Samsung Galaxy A9 (2018): Design premium, Samsung a descoperit degradeul după Huawei

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.071 ori
<b>Samsung Galaxy A9 (2018): Design premium, Samsung a descoperit degradeul după Huawei</b>Samsung Galaxy A9 (2018) e MARE, în adevăratul sens al cuvântului, aşa de mare că e mai comod să îl foloseşti în landscape deseori. Fabricat din sticlă şi metal, handsetul face trecerea la nuanţe în degrade, după model Huawei.

Samsung Galaxy A9 (2018) e MARE, în adevăratul sens al cuvântului, aşa de mare că e mai comod să îl foloseşti în landscape deseori. Fabricat din sticlă şi metal, handsetul face trecerea la nuanţe în degrade, după model Huawei.

Vine pe Caviar Black, Lemonade Blue şi Bubblegum Pink, toate cu treceri între două nuanţe de sus în jos. Măsoară 7.8 mm în grosime şi cântăreşte 183 de grame, deşi în realitate se simte că un device de vreo 190 de grame sau poate un pic mai mult. Este lung şi lat, nu e uşor de folosit cu o singură mână, dar măcar nu e alunecos. Are aderenta excelentă şi butoanele sunt comode.

Rama metalică e solidă, nu e caz de Bendgate şi telefonul e foarte arătos. Spatele atrage ceva amprente şi grăsime de pe aripi picante, deci aţi putea avea nevoie de o husă. Ştiu, designul camerei e polarizant, dar câtă vreme nu iese în relief prea mult eu sunt mulţumit. Un lucru e sigur: telefonul arata mai bine în realitate decât în fotografii şi parcă mi-a făcut o impresie mai bună decât Galaxy A8 (2018) când l-am văzut prima oară.

Mare, premium, destul de comod.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×