Nokia 8.1: Design premium, lat, comod, familiar

Autor:  | Publicat în:  Nokia 604 ori
<b>Nokia 8.1: Design premium, lat, comod, familiar</b>În ultimul an Nokia a pariat mult pe accentele metalice la telefoane, ceva ce nu multe companii mai fac în ziua de azi. Ştim cu toţii cât de apreciate au fost accentele de cupru de la Nokia 7 Plus. Nokia 8.1 vine în combinaţii de albastru/argintiu..

În ultimul an Nokia a pariat mult pe accentele metalice la telefoane, ceva ce nu multe companii mai fac în ziua de azi. Ştim cu toţii cât de apreciate au fost accentele de cupru de la Nokia 7 Plus. Nokia 8.1 vine în combinaţii de albastru/argintiu, oţel/cupru şi fier/oţel. Evident doar cu numele, pentru că telefonul rămâne fabricat din sticlă şi aluminiu.

Rama metalică puţin ieşită în relief îi oferă personalitate, amintind de o consolă PlayStation portabilă. Deşi e un telefon lat, acest device e destul de uşor de utilizat cu o singură mână. Are aderență bună, este destul de elegant, dar formatul e banal şi l-am tot văzut în ultimii ani. A se remarca şi bărbia lată pe care stă logo-ul companiei.

Construcţia e solidă, iar spatele atrage ceva amprente, grăsime şi păr de pisică, dacă aveţi o felină în preajmă. Nokia 8.1 cântăreşte 180 de grame, rezonabil pentru diagonală de 6.18 inch şi măsoară 8 mm în talie. Are muchii destul de groase ale ecranului şi e mai degrabă sobru decât jucăuş, deşi are potenţial de gaming prin prisma procesorului şi GPU-ului.

Măcar nu e foarte masiv...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×