Nokia 6 (2018) se afișează în fotografii reale; aduce accente colorate în jurul camerei foto

1.141 ori
<b>Nokia 6 (2018) se afișează în fotografii reale; aduce accente colorate în jurul camerei foto</b>După teaserele văzute în această dimineață, iată că acum își fac apariția și o serie de fotografii reale cu smartphone-ul Nokia 6 (2018), telefon cu dotări mid-range ce se lansează oficial chiar mâine. Vedem aici că se păstrează în mare

În această dimineață am văzut câteva noi teasere asociate lui Nokia 6 (2018), un telefon ce se află la nici 24 ore de lansarea oficială și care acum se dezvăluie într-o serie de fotografii reale. Cu toate că se menționa prin unele zvonuri că telefonul va oferi un panou frontal cu muchii ceva mai înguste comparativ cu modelul din 2017, acest lucru nu prea se observă cu ochiul liber în fotografiile proaspăt urcate online.

Nokia 6 2018

Ce observăm în schimb este că smartphone-ul păstrează look-ul generalist al lui Nokia 6 de anul trecut și că de această dată avem unele accente de culoare roșii/aurii în jurul camerei foto și a scanner-ului de amprente - lucru pe care de obicei îl vedeam aplicat asupra telefoanelor Nubia.

Nokia 6 2018

Nokia 6 (2018) va opta pentru un ecran de 5.5 inch, pentru procesorul Snapdragon 630 și pentru 4 GB RAM se pare. Vor exista variante cu 32 și 64 GB de stocare flash și aparent camerele foto vor fi aceleași de pe originalul Nokia 6. Sub capotă vom avea o baterie de 3000 mAh și rămâne să ne convingem dacă Android Oreo va rula aici din fabrică. Mâine aflăm detaliile complete, inclusiv prețul de comercializare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×