Cortana pierde funcţia de recunoaştere a melodiilor odată cu retragerea lui Groove Music

852 ori
<b>Cortana pierde funcţia de recunoaştere a melodiilor odată cu retragerea lui Groove Music</b>Iată că odată cu retragerea serviciului muzical Microsoft Groove Music, asistentul vocal Cortana își pierde și funcția de recunoaștere a melodiilor, o veste rea pentru utilizatorii acestui AI. Înlăturarea funcției este confirmată chiar

Microsoft nu a reuşit niciodată să ofere un player muzical sau chiar video capabil pe platformele sale, fie că e vorba despre Windows 7, 8, 10 sau variantele mobile. În special la playerul audio au stat prost, iar recent a fost casat şi Groove Music. Odată cu el s-a oprit şi funcţionarea recunoaşterii de muzică integrată în Cortana.

Acel icon dedicat muzicii din colţul dreapta sus al lui Cortana este acum inutil. Serviciul de recunoaştere a muzicii nu mai funcţionează, iar reprezentantul Microsoft din echipa Cortana, Jason Deakins a confirmat această direcţie pe Twitter. Odată ce încercaţi să recunoaşteţi o piesă, veţi primi mesajul înfăţişat mai sus. E bizar să vedem această abordare în 2018, când Apple tocmai a cumpărat Shazam şi când Siri are deja de ani buni integrare a lui Shazam.

Ca să nu mai vorbim ca şi Google Assistant a început să recunoască muzica de ceva vreme pe telefoanele Pixel. Başca, Shazam nu există pe platforma Windows, deci melomanii au rămas în pom. Poate că firma din Redmond pregăteşte un parteneriat special cu unul dintre rivalii Shazam sau o funcţie nativă în Windows, dar deocamdată nu avem indicii în această privinţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×