Huawei Mate 10 Porsche Design ajunge la vânzare în România! Costă o căruța de bani

3.597 ori
<b>Huawei Mate 10 Porsche Design ajunge la vânzare în România! Costă o căruța de bani</b>Un telefon pe care l-am privit în detaliu acum aproximativ două săptămâni a fost și Huawei Mate 10 Porsche Design, smartphone exclusivist ce se remarcă printr-un design mai deosebit, unul care desigur poartă și inscripția Porsche Design

În cadrul evenimentului organizat de Huawei pe plan local în urmă cu aproximativ două săptămâni am avut ocazia să petrecem și puțin timp alături de ineditul Huawei Mate 10 Porsche Edition. V-am prezentat atunci un hands-on cu smartphone-ul și astăzi descoperim că produsul sosește la vânzare în țară prin intermediul celor de la QuickMobile.ro.

Huawei Mate 10 Porsche Design

Sigla Porsche Design și design-ul mai special contribuie iată la un preț impresionant, unul pe care de obicei îl asociam telefoanelor Vertu care chiar aveau elemente spectaculoase precum piele naturală, aur sau diamante. Mate 10 Porsche Edition nu aduce nimic din toate acestea, dar totuși costă la fel de mult.

Huawei Mate 10 Porsche Design

Prețul oficial practicat și pe site-ul porsche-design.com este de 1400 euro, iar dacă vreți să îl achiziționați de la noi veți plăti chiar 8.199 lei. Are în mare parte dotările lui Mate 10 Pro, singurul capitol la care se diferențiază fiind stocarea flash care ajunge la 256 GB în cazul de față. Cu așa un preț este clar că telefonul nu se adresează utilizatorilor de rând, ci posesorilor de Porsche care vor să aibă un accesoriu pe măsură în buzunar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×