Huawei Mate 10 Porsche Design Hands On: Telefonul Porsche este inedit, polarizant şi opulent (Video)

1.444 ori
<b>Huawei Mate 10 Porsche Design Hands On: Telefonul Porsche este inedit, polarizant şi opulent (Video)</b>Pe lângă phablet-ul Huawei Mate 10 Pro, am avut ocazia ca pe data de 23 noiembrie să punem mâna și pe modelul exclusivist Huawei Mate 10 Porsche Edition, telefon expus alături de bolizi Porsche la fața locului. Trebuie spus din start că

Pe 23 noiembrie a fost momentul să vizităm reprezentanţa Porsche din Bucureşti, Pipera, iar invitatul special era Huawei Mate 10. Seria Mate 10 a debutat acolo, cu Mate 10 Pro în prim plan, dar şi-a găsit loc în lumina reflectoarelor şi Mate 10 Porsche Design. Colaborarea dintre Huawei şi Porsche Design are deja în spate câţiva anişori şi începe să fie fructuoasă. În ce măsură e inedit şi tentant handset-ul aflaţi mai jos.

Toată lumea se întreabă: ce e diferit la Huatei Mate 10 Porsche Design faţă de Mate 10 Pro. În primul rând au acelaşi procesor, Kirin 970, aceeaşi cantitate de RAM, 6 GB şi aceeaşi cameră duala în spate, cu senzor de 12 şi 20 MP si tehnologie Leica. Bateria de 4000 mAh e neschimbată, la fel şi ecranul Full HD+ de 6 inch. Ce se schimbă totuşi e cantitatea de memorie internă, care ajunge la 256 GB în aceas caz.

Cele mai mari modificări au totuşi loc la nivel estetic, acolo unde terminalul are un logo impunător Porshe Design sub ecran, iar elementele din spate sunt aliniate vertical, ostăşeşte. Acel modul vertical îmi aminteşte de LG G Flex, cu dispunerea camerei şi scannerului sau de amprente. După cameră duală şi scanner aici, vine în continuare un logo Porsche Design, stilizat şi arătos.

Terminalul se va vinde pe negru, este sobru şi elegant, extinzând zona glossy şi la rama sa metalică. Se păstrează conceptul de "sandwich de sticlă", iar influenţa Porsche ajunge şi la nivel de UI. Ştiţi de ce îmi aminteşte acest UI? De o altă colaborare între o casă de modă şi un producător de telefoane: LG Prada Phone 3.0 cu a sa interfaţă alb-negru, chiar dacă la alt nivel și ceva mai 3D.

A se remarca şi simetria elementelor de design din josul terminalului, cu grilă pentru difuzor şi cea pentru microfon flancând la distanţă egală portul USB Type-C. Dacă la iPhone X şi Galaxy Note 8 înţeleg suma de 1000 de euro sau saltul peste ea, la Huawei Mate 10 Porsche Design e clar că plătim strict pentru brand. Primim cel mai bun hardware de la Huawei, asta e sigur, dar tot emblema Porsche Design sare ștacheta cu încă două sau trei sute de euro peste o suma ceva mai realistă.

Totuşi dacă ai bani de spart pe un Cayenne sau Maccan, parcă e păcat să nu dai 1400 de euro şi pe un telefon Porsche, nu-i aşa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×