Files GO, managerul de fișiere pentru Android creat de Google, e disponibil de azi în Play Store

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 1.777 ori
<b>Files GO, managerul de fișiere pentru Android creat de Google, e disponibil de azi în Play Store</b>După ce anterior a fost disponibilă în versiunea beta, aplicația Files GO este de astăzi listată în Google Play gratuită pentru toți utilizatorii. Așa cum v-am informat în articolele anterioare, software-ul de față este un manager de fișiere

În prima săptămână a lunii noiembrie am aflat despre o nouă aplicație semnată Google și anume Files GO. Era vorba despre un manager de fișiere care la doar câteva zile de la acel moment a debutat sub forma unei versiuni beta. Astăzi este oferită varianta finală direct în magazinul de aplicații Google Play și poate fi descărcată chiar de aici.

Este compatibilă cu smartphone-urile ce rulează minim Android 5.0 Lollipop și deja numărul de descărcări a trecut de 500.000 după cum ne arată pagina oficială a aplicației. Așa cum v-am prezentat și în articolele precedente, File GO are un UI prietenos bazat pe carduri și printre funcțiile sale avem și pe cea de scanare automată a memoriei pentru fișiere duplicat sau de mari dimensiuni, asta cu scopul de a ne elibera din spațiul de stocare.

Vor fi recomandate pentru ștergere și aplicațiile folosite rar și va fi indicat pentru ștergere și spam-ul precum APK-uri rămase în urmă după instalări. Aplicația are sub 6 MB și îi puteți da o șansă dacă vreți un manager de fișiere nou, sau dacă cel oferit de producător nu este pe placul vostru.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×