Files GO, managerul de fișiere pentru Android creat de Google, e disponibil de azi în Play Store

1.895 ori
<b>Files GO, managerul de fișiere pentru Android creat de Google, e disponibil de azi în Play Store</b>După ce anterior a fost disponibilă în versiunea beta, aplicația Files GO este de astăzi listată în Google Play gratuită pentru toți utilizatorii. Așa cum v-am informat în articolele anterioare, software-ul de față este un manager de fișiere

În prima săptămână a lunii noiembrie am aflat despre o nouă aplicație semnată Google și anume Files GO. Era vorba despre un manager de fișiere care la doar câteva zile de la acel moment a debutat sub forma unei versiuni beta. Astăzi este oferită varianta finală direct în magazinul de aplicații Google Play și poate fi descărcată chiar de aici.

Este compatibilă cu smartphone-urile ce rulează minim Android 5.0 Lollipop și deja numărul de descărcări a trecut de 500.000 după cum ne arată pagina oficială a aplicației. Așa cum v-am prezentat și în articolele precedente, File GO are un UI prietenos bazat pe carduri și printre funcțiile sale avem și pe cea de scanare automată a memoriei pentru fișiere duplicat sau de mari dimensiuni, asta cu scopul de a ne elibera din spațiul de stocare.

Vor fi recomandate pentru ștergere și aplicațiile folosite rar și va fi indicat pentru ștergere și spam-ul precum APK-uri rămase în urmă după instalări. Aplicația are sub 6 MB și îi puteți da o șansă dacă vreți un manager de fișiere nou, sau dacă cel oferit de producător nu este pe placul vostru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×