Samsung Galaxy A5 (2018) se va lansa sub denumirea de Galaxy A8 (2018), detaliu confirmat de certificarea Bluetooth

16.444 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2018) se va lansa sub denumirea de Galaxy A8 (2018), detaliu confirmat de certificarea Bluetooth</b>Se zvonește de ceva vreme faptul că noile terminale Samsung din seria Galaxy A (2018) se vor lansa sub un nume similar, acela fiind Galaxy A8 (2018). Modelele din gamă urmează a se diferenția prin diagonale și dotări, fiind astfel împărțite

De ceva timp se zvonește pe web faptul că noile terminale Samsung din seria Galaxy A vor fi cunoscute sub un nume comun, renunțându-se astfel la diferite denumiri precum A3, A5, A7, A8 sau A9 cum se întâmplă în prezent. Colegul Vicu v-a prezentat un articol pe larg referitor la acest subiect, unul din care ați aflat că la anul vom avea doar modelele Galaxy A8 (2018), A8 Plus (2018) și A8 Mini (2018).

Samsung Galaxy A8 2018

Confirmarea acestui rebranding să spunem vine chiar astăzi odată cu certificarea Bluetooth primită de varianta SM-A530F, adică Samsung Galaxy A8 (2018). Din ce știm până la ora actuală, telefonul urmează a sosi cu un display Infinity de 5.7 inch și rezoluție Full HD+, cu procesor octa-core Exynos 7785 la bord și cu 4 GB de RAM.

Vom primi și 32 GB de stocare, un slot microSD cel mai probabil și un scanner de amprente plasat în spate. Nu ar fi exclus să apară în ecuație și un buton fizic Bixby și ca senzorul foto principal să fie o unitate de 16 megapixeli. Încă nu este clar dacă debutul telefonului este programat pentru acest final, dar ar trebui să ne convingem foarte curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×