Huawei Mate 9: Conectivitate de calitate, bonus infraroşu

1.569 ori
<b>Huawei Mate 9: Conectivitate de calitate, bonus infraroşu</b>Huawei Mate 9 bifează aspecte moderne de conectivitate, precum port USB Type C şi LTE Advanced, dar nu uita nici de conexiunile mai vechi şi totuşi apreciate, că jack audio sau emiţător infraroşu.

Huawei Mate 9 bifează aspecte moderne de conectivitate, precum port USB Type-C şi LTE Advanced, dar nu uita nici de conexiunile mai vechi şi totuşi apreciate, că jack audio sau emiţător infraroşu.

Telefonul vine în varianta single SIM sau dual SIM şi are şi GPS şi Glonass, în vreme ce Huawei a inclus aici şi suport pentru 20 de benzi LTE. Datorită generozităţii la capitolul conectivitate telefonul e gata să opereze la nivel global în reţelele a 1.334 operatori şi în 217 regiuni şi tari. Lista de opţiuni de conectivitate mai include şi WiFi a/b/g/n/ac, WiFi Direct, Bluetooth 4.2 sau NFC.

Speedtest Huawei Mate 9

Zona de apelare include funcţia Harassment Filter, Pocket Mode, Speed Dial sau Virtual HD Call. Apelurile au volum ridicat, s-au auzit cristalin şi cele 4 microfoane au făcut o treabă bună. Nu am uitat nici de testul de viteză, astfel că în SpeedTest am atins 69 Mbps la download 4G şi 47 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 238 Mbps la download şi 25 Mbps la upload.

Toate sunt rezultate solide şi în grafic faţă de constatările obişnuite.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×