Samsung Galaxy S8 are parte de o nouă scăpare, cu husă protectoare roz de această dată

2.697 ori
<b>Samsung Galaxy S8 are parte de o nouă scăpare, cu husă protectoare roz de această dată</b>Pregătirile febrile pentru MWC 2017 nu înseamnă că se opresc scăpările de telefoane ce vor sosi luna viitoare, nu doar la MWC. E cazul lui Galaxy S8, care tocmai a scăpat într-o imagine live, ce îl prezintă cu o husă protectoare de culoare roz.

Pregătirile febrile pentru MWC 2017 nu înseamnă că se opresc scăpările de telefoane ce vor sosi luna viitoare, nu doar la MWC. E cazul lui Galaxy S8, care tocmai a scăpat într-o imagine live, ce îl prezintă cu o husă protectoare de culoare roz.

Am aflat recent şi lista completă de specificaţii a flagship-ului, dar şi a variantei sale Plus, cu diagonală mai mare. Scăparea cea nouă dezvăluie o husă protectoare cu textură punctată şi pare fabricată din material cauciucat, sau poate silicon. În față se remarcă un earpiece îngust, camera frontală şi scannerul de iris sus, în vreme ce jos a dispărut butonul Home.

Husa roz Samsung Galaxy S8

În spate scannerul de amprente a primit o zonă amplă, iar în stânga flancând camera se afla blitzul şi senzorul de puls. Pe 29 martie va debuta telefonul, dar Samsung are alte anunţuri conexe intre timp, precum cel al procesorului Exynos 8895 de ieri, şansele fiind mari să ajungă pe S8. Vă vom ţine la curent cu scăpările ulterioare şi aşteptăm şi un material video pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×