Unde e arta realizată cu produsele de nişă din zona smartphone/tablet?

2.986 ori
<b>Unde e arta realizată cu produsele de nişă din zona smartphone/tablet?</b>Cu câţiva ani în urmă dacă erai o formaţie cool musai îţi filmai videoclipul cu un smartphone. Apoi vedeam formaţii care făceau muzică pe telefon şi tableta şi uneori pictori care apelau la telefon şi aceeaşi tabletă pentru a realiza opere de artă.

Cu câţiva ani în urmă dacă erai o formaţie cool musai îţi filmai videoclipul cu un smartphone. Apoi vedeam formaţii care făceau muzică pe telefon şi tabletă şi uneori pictori care apelau la telefon şi aceeaşi tabletă pentru a realiza opere de artă. Am văzut documentare realizate cu telefoane şi evident fotografii multi-premiate. Parcă totuşi cu fiecare upgrade tehnologic numărul operelor de artă create cu terminalul mobil scade.

Să banalizeze actul artistic omniprezența acestor device-uri? E prea uşor să "faci artă?" Trendurile din muzică ar zice că se revine la tool-uri mai vechi, la mijloacele analogice de a compune şi crea melodii, pentru că e hip şi cool. Care e ultima operă de artă văzută de voi şi realizată cu un gadget modern? La mine e vorba despre creaţiile acestui artist.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×