Huawei Y7 Prime (2018): Conectivitate mixtă, de vechi şi nou

865 ori
<b>Huawei Y7 Prime (2018): Conectivitate mixtă, de vechi şi nou</b>Cred că nu e vreo altă secţiune a lui Huawei Y7 Prime (2018) atât de polarizanta şi polarizată precum Conectivitatea. Aici fie avem veşti foarte bune, fie proaste. Pe de o parte avem un port doar microUSB şi o viteză WiFi dezamăgitoare, pe de altă pare..

Cred că nu e vreo altă secţiune a lui Huawei Y7 Prime (2018) atât de polarizanta şi polarizată precum Conectivitatea. Aici fie avem veşti foarte bune, fie proaste. Pe de o parte avem un port doar microUSB şi o viteză WiFi dezamăgitoare, pe de altă pare avem 3 slot-uri şi viteze bune 4G.

Terminalul are 3 slot-uri pentru cârduri, unul microSD şi două SIM. Suportă şi 4G LTE, GPS, AGPS, Glonass, are port microUSB 2.0 şi mai vine cu Bluetooth 4.0 şi NFC. Handsetul oferă şi WiFi b/g/n, WiFi Direct, are jack audio şi radio FM. Avem parte şi de Speed Dial şi de Pocket Mode, iar apelurile au avut un volum mediu şi o claritate destul de OK, dar cam atât.

Speedtest Ookla Huawei Y7 Prime (2018)

După cum spunea la testul de viteză lucrurile sunt mixte: avem 89.3 Mbps la download 4G, deci stăm bine şi 44.7 Mbps la upload, deci iar e OK. Pe de altă parte la WiFi doar 50.7 Mbps nu e de ajuns în 2018, dar 24.8 Mbps la upload e în grafic. Nu mă înţelegeţi greşit, nu e ca şi cum vitezele nu ar fi de ajuns pentru descărcări de aplicaţii care oricum au câteva zeci maxim sute de MB, e vorba de faptul că am văzut multe telefoane Android care sar de 100 Mbps, chiar dacă au preţ mic.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×