Huawei Y7 Prime (2018): Design de bomboană, lucios, dar cumva nu alunecă

1.225 ori
<b>Huawei Y7 Prime (2018): Design de bomboană, lucios, dar cumva nu alunecă</b>Huawei Y7 Prime (2018) este un telefon care arată ca un drops privit din spate, iar din fata ca un Huawei Mate 10 Lite. Are o talie rezonabilă, de 7.8 mm, deci e mai subţire decât un Galaxy S9+. Are şi avantajul că are greutate de doar 155 de grame..

Huawei Y7 Prime (2018) este un telefon care arată ca un drops privit din spate, iar din față ca un Huawei Mate 10 Lite. Are o talie rezonabilă, de 7.8 mm, deci e mai subţire decât un Galaxy S9+. Are şi avantajul că are greutate de doar 155 de grame, adică aproape cu 30 de grame mai uşor decât Huawei P20 Pro.

La prima vedere pare să aibă sticlă în spate, dar e de fapt un strat de plastic bine prelucrat şi lăcuit încât să pară sticlă. E uşor de murdărit cu amprente şi grăsime totuşi. Telefonul nu e deloc alunecos, are aderenta OK, dar e cam lat (si lung) pentru a fi uşor de folosit cu o singură mână. Cu siguranţă arata mai premium decât ai crede văzând doar randări şi citind materialele din care e fabricat.

Are diagonală de 5.99 inch, butoanele răspund bine la comenzi, iar terminalul este disponibil la noi în ţara doar pe albastru sau negru. Internaţional vine şi pe auriu. Are muchii groase, deci nu că câştigă vreun concurs de imersivitate sau de "Miss". Rămâne totuşi comod, subţire şi cu aderență bună.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×