Iată 5 smartphone-uri de pe piață ce sosesc cu 6 GB memorie RAM la bord!

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane  Asus  ZTE  Lenovo  Vernee  OnePlus 4.522 ori
<b>Iată 5 smartphone-uri de pe piață ce sosesc cu 6 GB memorie RAM la bord!</b>Cea de-a doua parte a anului 2016 se pare că va fi destinată lansărilor de smartphone-uri cu adevărat impresionante la capitolul performanță. Vorbim despre modele cu procesoare octa și deca-core, acestea sosind la pachet și cu chip-uri de 6 GB memorie RAM

În vreme ce Apple încă aduce pe piață terminale cu 2 GB memorie RAM la pachet, în lumea Android s-a făcut trecerea de o bună perioadă de timp la smartphone-uri cu chip-uri de 4, și mai nou 6 GB memorie RAM. Alături de un procesor pe măsură, o asemenea cantitate de RAM ne promite din start o experiență lipsită de probleme, mai ales dacă în ecuație punem și suportul software adus de către producători.

Astăzi vă vom prezenta 5 astfel de smartphone-uri ce sosesc la pachet cu 6 GB memorie RAM, modele al căror număr va crește cu siguranță în următoarea perioadă.

Asus ZenFone 3 Deluxe

Unul dintre cele mai noi terminale cu 6 GB memorie RAM este nimeni altul decât Asus ZenFone 3 Deluxe, un model proaspăt dezvăluit în cadrul târgului Computex 2016 desfășurat în Taiwan. Telefonul de față beneficiază de un display Super AMOLED de 5.7 inch, de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și de variante cu 64, 128 sau 256 GB spațiu intern de stocare. Prețurile pentru acest model vor începe de la 499$.

ZTE Axon 7

Din partea producătorului chinez a sosit tot de curând și smartphone-ul Axon 7. Acesta sosește într-un corp metalic elegant, iar ca specificații întâlnim un display AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD, același procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și desigur 6 GB memorie RAM. Pe lista dotărilor ceva mai speciale avem difuzoarele stereo frontale cu tehnologie Dolby Atmos și suport pentru redare la o calitate de 32-bit.

Vernee Apollo

Din această listă nu putea lipsi Vernee Apollo, unul dintre primele terminale ce a optat pentru un asemenea chip de 6 GB memorie RAM. La fel ca modelele mai sus prezentate, și acesta vine într-o carcasă complet metalică, specificațiile sale principale fiind reprezentate de către procesorul deca-core Helio X25 și de către cei 128 GB spațiu intern de stocare. Modelul de față va sosi în iulie la un preț de aproximativ 400 dolari.

OnePlus 3

Mai avem 13 zile până la debutul lui OnePlus 3, un terminal care va beneficia la rândul său de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, cât și de 6 GB memorie RAM. Spre deosebire de generația lansată în 2015, ne așteptăm acum la un design complet redefinit, unul ce include utilizarea metalului pentru carcasă. Printre dotările sale vom mai regăsi un scanner de amprente, dar și o cameră foto capabilă să ducă o luptă de la egal la egal cu flagship-urile actuale.

Lenovo ZUK Z2 Pro

Nu în ultimul rând îl avem și pe Lenovo ZUK Z2 Pro, cel mai compact smartphone din lista de față. Telefonul ne oferă un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, o cameră foto de 13 megapixeli f/1.8 și suport pentru captură video 4K, un port USB Type-C, dar și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la bord.

După cum precizam și mai sus, numărul de terminale cu 6 GB memorie RAM, va crește în următoarea perioadă - moment în care este așteptat și debutul lui Galaxy Note 6/7, terminal care va beneficia și de o asemenea versiune de top. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×