Iată o primă imagine hands on cu tableta Samsung Galaxy Note Pro

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.329 ori
<b>Iată o primă imagine hands on cu tableta Samsung Galaxy Note Pro</b>Unul dintre cele mai așteptate gadgeturi de la CES 2014, showul tech care va avea loc în Las Vegas luna viitoare este Samsung Galaxy Note Pro. Acesta este un soi de Galaxy Note 10.1 2014 mai mare și cu dotări foarte similare. Astăzi vedem și ceea ce...

Unul dintre cele mai așteptate gadgeturi de la CES 2014, showul tech care va avea loc în Las Vegas luna viitoare este Samsung Galaxy Note Pro. Acesta este un soi de Galaxy Note 10.1 2014 mai mare și cu dotări foarte similare. Astăzi vedem și ceea ce pare a fi prima sa imagine hands on.

Cu o lună în urmă o tabletă Samsung de 12.2 inch ajungea la FCC, iar în ultimele zile am văzut și o randare a acestui device. Tot în această săptămână a apărut pentru prima oară numele de Galaxy Note Pro, care pare a corespunde cu acel iPad Pro asociat tabletei Apple de 12 inch. în fine, ce știm e că noul venit Samsung va suporta o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, se va baza pe un procesor Snapdragon 800 și va avea 3 GB RAM.

în plus, ar trebui să primim 32 GB memorie internă, o cameră de 8 MP în spate și una frontală de 2 MP. Android 4.3 va fi preinstalat, sau poate chiar Android 4.4 KitKat cu puțin noroc. Surse apropiate de subiect afirma că tableta va fi dotată cu o baterie de 9500 mAh. Vom afla mai multe luna viitoare la CES!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×