Iată cât costă Huawei P20 și Huawei P20 Pro prin sistemul de rate oferit de operatorul Digi Mobil

9.633 ori
<b>Iată cât costă Huawei P20 și Huawei P20 Pro prin sistemul de rate oferit de operatorul Digi Mobil</b>Au trecut doar două zile de la debutul smartphone-urilor Huawei P20 și Huawei P20 și deja avem terminalele disponibile la precomandă. Până și operatorul Digi Mobil care de regulă aducea noile telefoane în portofoliu mult mai târziu decât

Un lucru pe care l-am observat în ultima perioadă este acela că operatorul Digi Mobil a început să se miște mai rapid în integrarea celor mai noi smartphone-uri în portofoliu, câteva exemple fiind modelele Galaxy Galaxy S9, Galaxy S9+, Huawei P20 lite și mai nou chiar duo-ul P20 și P20 Pro. Fix despre aceste variante vă vorbesc astăzi, asta pentru că operatorul le listează acum disponibile și prin sistemul de rate ING Acum.

Huawei P20 pro

Marele avantaj al acestui sistem de rate este acela că nu ai de plătit dobândă sau comision, creditul fiind acordat pe loc în magazinele Digi din țară. Ratele sunt pe 24 luni și se percepe un avans stabilit pentru fiecare dispozitiv în parte, iar finanțarea poate fi realizată pentru sume cuprinse între 200 și 4000 lei din valoarea telefonului dorit.

DIGI

Sunt câteva condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a apela la acest credit special, toate informațiile necesare fiind disponibile chiar aici. Revenind totuși la Huawei P20 și Huawei P20 Pro, sumele afișate în programul de rate nu sunt deloc rele. Astfel pentru un Huawei P20 se practică un avans de 623 lei și o rată lunară de 99 lei timp de 24 luni, în vreme ce pentru varianta Pro vei avea de plată un avansa de 803 lei și 129 lei lunar timp de 2 ani.

Oferta este chiar atractivă la prima vedere și important de știut este faptul că programul de rate implică și contractarea unui abonament din portofoliul Digi Mobil Optim. Detalii extra găsiți pe site-ul operatorului!

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×