Camera triplă de pe Huawei P20 Pro va include și un senzor inedit de 40 megapixeli

2.962 ori
<b>Camera triplă de pe Huawei P20 Pro va include și un senzor inedit de 40 megapixeli</b>Ne-a mai rămas doar o săptămână până la debutul lui Huawei P20 și Huawei P20 Pro, terminale despre care știm mai totul pe seama leak-urilor ce ne-au apărut în feed de-a lungul ultimelor luni. Mai există însă și câteva elemente necunoscute

A mai rămas doar o săptămână până la debutul oficial al terminalelor Huawei P20 și Huawei P20 Pro, modele despre care am aflat o mulțime de informații pe seama leak-urilor din ultimele luni. Cel mai interesant din acest duo va fi modelul Pro, asta nu doar datorită unei diagonale mai mari decât cea oferită de varianta standard, cât și grație unei camere foto deosebite care va integra 3 senzori foto în spate.

Huawei P20 PRO

Prin intermediul celor de la WinFuture.de avem ocazia să descoperim câteva detalii extra despre această cameră triplă. Ei bine, modulul va fi compus dintr-un senzor monocrom de 20 megapixeli, un senzor telephoto de 8 megapixeli și în mod inedit dintr-un senzor de 40 megapixeli.

Vom avea astfel parte de zoom hybrid 5x la folosirea simultană a senzorilor de 40 și 8 megapixeli, dar și de un mod de captură video slow-motion mai special după cum vedem în acest teaser. Suntem informați și de faptul că aceste camere foto vor oferi o deschidere a diafragmei cuprinsă între f/1.6 și f/2.4 și că pentru selfie-uri se va oferi o super cameră de 24 megapixeli.

Printre dotările telefonului vom mai avea un ecran AMOLED de 6.1 inch cu rezoluție FHD+ și aspect 19:9, un scanner de amprente amplasat frontal, procesorul Kirin 970 și 6 GB RAM + 128 GB de stocare. Va exista și o variantă cu 256 GB stocare aparent și telefonul va oferi o baterie generoasă de 4000 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare Huawei SuperCharge.

De asemenea, primim certificare IP67, NFC și Bluetooth 4.2. Huawei P20 Pro va măsura doar 7.65 mm în grosime, greutatea sa fiind de 174 grame. Este de așteptat ca prețul pe plan european să fie de 899 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×