Huawei P20 Lite şi Huawei P20 Pro Porsche Design au parte de noi scăpări; Varianta Porsche ar putea veni cu scanner de amprente în ecran

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.476 ori
<b>Huawei P20 Lite şi Huawei P20 Pro Porsche Design au parte de noi scăpări; Varianta Porsche ar putea veni cu scanner de amprente în ecran</b>Apare astăzi în ecuație și posibilitatea ca cei de la Huawei să lanseze pe piață o variantă Porsche Edition pentru phablet-ul P20 Pro, o decizie destul de curajoasă ținând cont că de obicei asemenea versiuni deosebite erau realizate doar pentru

Continuă scăpările de telefoane Huawei P20, doar că de această dată apare ceva nou în ecuaţie: o scăpare de model Pro Porsche Design. În plus îl vedem pe Huawei P20 Lite într-o fotografie hands on. Dezbatem aceste lucruri mai jos.

Începem cu Huawei P20 Lite, care arată fix cum l-am văzut în ultimele randări publicate de către Evan Blass. Apare pe acel albastru glossy care a consacrat modelele Honor 8 şi Honor 9 şi are scanner de amprente plasat în spate, plus o cameră duală orientată vertical, cu blitz sub ea. Am aflat recent că acest smartphone ar putea costa în jur de 369 de euro.

Huawei P20 Pro Porsche Design

Mai inedit (şi ciudat) mi se pare Huawei P20 Pro Porsche Design. În primul rând ţin să zic că mi se pare un fals scăparea sa, pentru că avem o cameră triplă orientată orizontal, ceva ce nu am mai văzut în scăpările Huawei de o bună perioadă de timp. Apoi blitzul este interpus între modulul dual de cameră şi acel al treilea senzor, iarăşi un indiciu că avem un fals aici. Mai inedit mi se pare faptul că sursa menţionează că acest model Porsche Design va inaugura un scanner de amprente integrat în ecran.

Teoretic Huawei P20 şi P20 Pro au butoane Home frontale cu scanner de amprente integrat, deci iar strâmb din nas legat de P20 Pro Porsche Design. Totul ar trebui să se clarifice pe 27 martie, atunci când Huawei îşi lansează noile telefoane la Paris. Posibil să sară de 1200 de euro prețul variantei Porsche.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×