OnePlus promovează lansarea unei monede digitale proprii; Iată ce spune CEO-ul Carl Pei

1.333 ori
<b>OnePlus promovează lansarea unei monede digitale proprii; Iată ce spune CEO-ul Carl Pei</b>O știre ce face înconjurul internetului în acest moment este și cea referitoare la OnePlus și clipul din care reiese faptul că firma chineză ar pregăti lansarea unei monede digitale proprii. Chiar CEO-ul companiei este cel care ne vorbește despre

Ultimele ore ne-au adus și o informație mai deosebită, aceea că OnePlus ar pregăti lansarea unei monede digitale proprii. Chiar CEO-ul companiei, adică Carl Pei este cel care vorbește în cadrul unui clip despre acest crypto currency și despre planurile avute. Deși în mod normal o asemenea intrare pe piața monedelor digitale nu ar fi fost exclusă, sosirea știrii fix cu doar câteva zile înainte de 1 Aprilie ne pune la bănuială.

OnePlus promovează lansarea unei monede digitale proprii; Iată ce spune CEO-ul Carl Pei

Știm de istoricul celor de la OnePlus în ceea ce privește farsele de 1 aprilie, iar dacă vă amintiți în anii trecuți compania chineză a livrat diferite prank-uri precum cel referitor la debutul unui energizant Dash Charge, sau a unei mini drone. Aceasta din urmă a ajuns să fie vândută ulterior, dar doar pentru o perioadă limitată de timp și într-un număr foarte mic de unități.

Cât despre spusele recente ale lui Carl Pei din clipul de față, nu putem spune cât de reale sunt acestea ținând cont de perioada în care vine teaser-ul, dar poate că un strop de adevăr se află la mijloc având în vedere agitația din ultima vreme în jurul acestor monede digitale. Chiar și noi v-am vorbit despre anul trecut într-un editorial despre un tip de crytpocurrency, iar mai nou apar și informații despre dorința producătorilor din zona smartphone de a lansa pe piață crypto-telefoane menite să ruleze aplicații Blockchain.

Așteptăm mai multe detalii despre planurile OnePlus și ne convingem în doar câteva zile dacă totul a fost o farsă sau nu. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×