IFA 2019: Motorola One Zoom Hands-on - Primul telefon quad-camera Moto cu zoom optic 3x și logo iluminat

1.376 ori
<b>IFA 2019: Motorola One Zoom Hands-on - Primul telefon quad-camera Moto cu zoom optic 3x și logo iluminat</b>Vedeta evenimentului Lenovo din această seară dacă ne raportăm strict la telefoane a fost clar Motorola One Zoom, primul smartphone quad-camera din portofoliul Moto. Am avut ocazia să întorc device-ul pe toate părțile și veți afla

Vedeta evenimentului Lenovo din această seară dacă ne raportăm strict la telefoane a fost clar Motorola One Zoom, primul smartphone quad-camera din portofoliul Moto. Am avut ocazia să întorc device-ul pe toate părțile și veți afla din handson-ul de mai jos principalele noutăți aduse de către dispozitiv, prețul, dar și configurația camerei din spate. Reamintesc și dotările în format text în continuare.

Motorola One Zoom

În primul rând privit din față telefonul nu arată prea diferit față de ce am mai văzut până acum în portofoliul Moto, fiind același panou frontal și display cu decupaj picătură. Lucrurile se schimbă în spate totuși, acolo unde apare un panou din sticlă cu textură specială mată ce arată și se simte foarte bine la atingere. Tot în spate se află acum un setup quad-camera proaspăt.

Motorola One Zoom

Acesta include un senzor principal de 48 mpx (OIS, f/1.7), unul ultrawide de 16 mpx, un al treilea de 8 mpx pentru zoom optic 3x și zoom hibrid 10x (OIS) și nu în ultimul rând un senzor de 5 mpx pentru bokeh. Se acoperă astfel toate necesitățile pe care un utilizator le are în materie de fotografiere și bifăm și suportul pentru filmare 4K Ultra HD.

Continuând cu dotările, aflați că Moto One Zoom are un ecran FHD+ OLED de 6.39 inch cu decupaj picătură pentru camera selfie de 25 mpx, procesor Snapdragon 675, 4 GB RAM + 128 GB stocare flash și o baterie generoasă de 4000 mAh cu alimentare Turbo Charge. Se mai oferă jack audio, port USB-C la bază, scanner de amprente integrat în ecran și protecție la stropirea cu apă.

Greutatea sa este de 190 grame, iar grosimea de 8.8 mm. Îl veți găsi pe nuanțele Electric Gray, Cosmic Purple și Brushed Bronze iar un detaliu ce trebuie menționat este că logo-ul Moto din spate este iluminat și are rol de LED notificări. Telefonul rulează Android Pie în varianta Android One și prețul recomandat pe plan european este de 429 euro! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×