[Telefonul este acum disponibil local] Motorola One Zoom se lansează săptămâna viitoare în România: telefon cu zoom optic 3X, 4 camere în spate

1.961 ori
<b>[Telefonul este acum disponibil local] Motorola One Zoom se lansează săptămâna viitoare în România: telefon cu zoom optic 3X, 4 camere în spate</b>Motorola One Zoom a fost poate cel mai interesant telefon prezentat la IFA 2019. Asta pentru că Motorola a intrat în rând cu lumea şi ne-a propus un telefon cu 4 camere în spate. Motorola One Zoom se va lansa săptămâna viitoare în România şi avem detalii

UPDATE 8-10-2019: Noul smartphone din seria Moto One și anume Motorola One Zoom este disponibil de astăzi pe plan local, existând deja retaileri precum Altex.ro ce afișează telefonul în stoc. Costă 1.999 lei și poate fi achiziționat de aici! Aflați că am primit deja acest smartphone în teste și revenim curând cu unboxing și primele impresii.

ARTICOL INIȚIAL 4-10-2019: 

Motorola One Zoom a fost poate cel mai interesant telefon prezentat la IFA 2019. Asta pentru că Motorola a intrat în rând cu lumea şi ne-a propus un telefon cu 4 camere în spate. Motorola One Zoom se va lansa săptămâna viitoare în România şi avem detalii despre el mai jos.

Terminalul devine oficial la noi în ţara pe 8 octombrie şi ne este deja super familiar. Asta în ideea că am pus mâna pe el la IFA 2019, la început de lună septembrie la Berlin. La baza este un telefon cu procesor midrange, Snapdragon 675, văzut şi pe Moto Z4, Galaxy A70 şi Xiaomi Redmi Note 7 Pro. Plusează totuşi cu un ecran OLED de 6.4 inch Full HD+, care integrează şi cititorul de amprente.

E înrudit cu Motorola One Vision şi asta se vede, păstrând aceeaşi cameră de 25 megapixeli în faţă, doar că în loc să fie decupată în ecran, e inclusă într-un breton. În spate avem o cameră principală de 48 de megapixeli, într-un modul dreptunghiular generos. Tot acolo se află şi o cameră telephoto de 8 megapixeli, cu zoom optic 3X şi stabilizare optică, plus o cameră ultra wide de 16 MP, dar şi una Bokeh de 5 MP.

A se remarcă şi promisiunea zoom-ului hibrid 10X şi bliţul dual LED. Acel zoom hibrid am înţeles că ar combina pe cel optic 3X cu datele preluate de la celelalte 3 camere. Îmi place cum arată acel logo din spate, în acelaşi modul dreptunghiular cu camerele şi ca aspect inedit el se va ilumina la notificări. Telefonul are un preţ recomandat de 429 de euro în Europa şi îl aşteptam la review cât de curând.

Vă reamintesc şi că am testat deja toate modelele Motorola One, de la Moto One, la One Vision şi One Action.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×