IFA 2019: Nokia 6.2 Hands-on - Nou telefon Android One cu preț mic, ecran generos și cameră foto triplă

929 ori
<b>IFA 2019: Nokia 6.2 Hands-on - Nou telefon Android One cu preț mic, ecran generos și cameră foto triplă</b>Finlandezii de la HMD Global au adus în cadrul IFA 2019 și noutăți în zona mid-range de preț, acolo unde l-am descoperi pe Nokia 6.2 - telefon ce a primit un hands-on rapid la fața locului. Este un smartphone cu dotări acceptabile

Finlandezii de la HMD Global au adus în cadrul IFA 2019 și noutăți în zona mid-range de preț, acolo unde l-am descoperit pe Nokia 6.2 - telefon ce a primit un hands-on rapid la fața locului. Este un smartphone cu dotări acceptabile ținând cont de suma la care va fi comercializat și nu se prezintă deloc rău nici la capitolul aspect după cum veți vedea în materialul suprins mai jos sau în fotografiile asociate.

Nokia 6.2

Telefonul după cum vedeți, vine într-o carcasă unibody și dispune de un panou spate din sticlă colorat în nuanțe foarte arătoase precum este cazul acestui albastru-cyan pe care l-am văzut la standul companiei. Atrage foarte rapid amprentele și în spate tronează un modul circular pentru camera foto triplă, care ce-i drept iese suficient de mult în afară.

Zona frontală este flancată de un display cu decupaj picătură sus și nu scăpăm de marginea generoasă de sub ecran. Nokia 6.2 are ecran FHD+ de 6.3 inch, suport HDR10, ba chiar și funcție Always-on Display. Se livrează cu CPU Snapdragon 636, 3 sau 4 GB RAM și cu până la 128 GB stocare flash. În față găsim o cameră de 8 mpx, iar în spate următorul setup: 16 mpx + 8 mpx (ultrawide) + 5 mpx (bokeh).

Rulează Android One, are scanner amprente fizic în spate, jack audio, port USB-C și baterie de 3500 mAh - totul la aproximativ 200 euro. Va sosi în magazine luna viitoare!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×