IFA 2019: Nokia 7.2 Hands-on - Smartphone cu nuanțe captivante și cameră de 48 mpx în spate

1.233 ori
<b>IFA 2019: Nokia 7.2 Hands-on - Smartphone cu nuanțe captivante și cameră de 48 mpx în spate</b>Din lineup-ul de telefoane adus de către finlandezii de la HMD Global în cadrul IFA 2019, cel mai remarcat s-a făcut Nokia 7.2 - telefon cu cameră foto circulară în spate și Android One la bord. Nu forma modului foto din spata

Din lineup-ul de telefoane adus de către finlandezii de la HMD Global în cadrul IFA 2019, cel mai remarcat s-a făcut Nokia 7.2 - telefon cu cameră foto circulară în spate și Android One la bord. Nu forma modului foto din spate a atras atenția, ci senzorul principal de 48 megapixeli adoptat aici. Mai multe despre telefon și design-ul său aflați din rândurile următoare, sau clipul hands-on surprins la standul Nokia.

Nokia 7.2

În primul rând design-ul atrage prin nuanțele arătoase ale panoului spate și jocurile de lumini care pot fi asociate unei aurore boreale după cum au afirmat și oficialii HMD Global. Deși în momentul în care realizam handson-ul nu știam clar dacă este vorba despre sticlă sau policarbonat în spate, asta din cauza texturii mate adoptate, acum m-am informat și am aflat că într-adevăr este sticlă special tratată.

Are un look mat și nu va atrage chiar atât de multe amprente precum sticla obișnuită, dar chiar și așa ele vor fi prezente. Panoul frontal este marcat de o bărbie destul de proeminentă și sus de un decupaj picătură pentru camera selfie de 20 mpx. Telefonul are ecran FHD+ de 6.3 inch cu HDR10, cameră triplă de 48 mpx + 8 mpx (ultrawide) + 5 mpx (bokeh) în spate și baterie de 3500 mAh.

 

Primim scanner de amprente fizic, jack audio și apropo optică ZEISS pentru camera din spate. Vine pe nuanțele Ice, Cyan Green și Charcoal la un preț de 300 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×