Google Assistant Ambient Mode este o interfaţă tip Smart Display pentru telefonul sau tableta ta puse la încărcat

1.225 ori
<b>Google Assistant Ambient Mode este o interfaţă tip Smart Display pentru telefonul sau tableta ta puse la încărcat</b>La IFA 2019 au fost şi ceva noutăţi din zona software, iar Google a anunţat ceva nou la nivel de Assistant. Se numeşte Ambient Display şi este un nou afişaj pentru ecranul telefonului sau tabletei tale, atunci când se află la încărcat

La IFA 2019 au fost şi ceva noutăţi din zona software, iar Google a anunţat ceva nou la nivel de Assistant. Se numeşte Ambient Display şi este un nou afişaj pentru ecranul telefonului sau tabletei tale, atunci când se află la încărcat, într-un dock sau cradle.

Google Assistant Ambient Display tranformă practic tableta sau telefonul într-un Smart Display. Un Smart Display este un dispozitiv care oferă comenzi vocale şi funcţii de control smart home. Am văzut în ultima vreme astfel de terminale lansate de Lenovo, LG, JBL şi alte companii de gen, derivate din boxele deştepte, dar cu ecran mai mare.

Google Assistant Ambient Display

Dorinţa Google este să îţi ofere o experienţă hands off când laşi telefonul sau tableta deoparte. Atunci când device-ul tău e pus la încărcat va afişa această nouă interfaţă, foarte minimalistă şi similară cu cea Android Auto să zicem. Va afişa informaţii preluate din calendar, vreme, notificări, remindere, control muzical şi control pentru dispozitivele inteligente din casă.

Are şi rol de ramă foto inteligentă, afişând poze din Google Photos. Totul a fost inaugurat pe terminale prezentate la IFA 2019, precum tabletele Lenovo Smart Tab M8 HD şi Lenovo Yoga Smart Tab, dar si telefoanele Nokia 7.2 şi Nokia 6.2.

E practic un înlocuitor de lockscreen clasic şi afişează toate informaţiile utile pe un fundal blurat. Evident comanda vocală prin Google Assistant primează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×