iHunt.ro vinde smartphone-uri resigilate cu prețuri de la 255 lei; iată câteva exemple

9.027 ori
<b>iHunt.ro vinde smartphone-uri resigilate cu prețuri de la 255 lei; iată câteva exemple</b>În cazul în care nu știați, cei de la iHunt.ro comercializează și smartphone-uri resigilitate pe site, modele ce beneficiază în continuare de garanție pentru o perioadă de 2 ani. Avem aici terminale ale căror prețuri pornesc de la doar 255 lei, o sumă

Dacă smartphone-urile de origine chineză vă atrag atenția prin prețurile foarte accesibile puse în raport cu dotările hardware pe care le aduc la pachet, dar sunteți indeciși cu privire la achiziția acestora datorită faptului că nu se oferă garanție, atunci puteți arunca o privire asupra site-ului ihunt.ro. Acest magazin comercializează o mulțime de terminale pentru care oferă și garanție pe o perioadă de 24 luni.

BlackView BV2000

Avem aici atât modele noi, dar și terminale resigilitate la prețuri foarte avantajoase. Cel mai bun exemplu de aici este BlackView BV2000, telefon cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core MediaTek MT6735 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED. Avem un senzor seflie de 5 megapixeli, o baterie de 2400 mAh la interior și suport pentru două cartele SIM.

Telefoane resigilate:

  • Oukitel C4 - 265 lei
  • UMI London - 265 lei
  • BlackView A8 - 299 lei
  • HomTom HT7 - 299 lei
  • iHunt Freedom - 299 lei

De asemenea primim aici și conectivitate 4G LTE. Această listă de dotări compune un smartphone ce costă în varianta resigilată doar 255 lei. Aflați că aceste produse resigilate se prezintă în condiții foarte bune, aproape noi, singura problemă fiind reprezentată de către folia de protecție din fabrică ce a fost dezlipită, iar pachetul desigilat. Puteți consulta întreaga ofertă de smartphone-uri resigilitate pe pe iHunt.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×