iHunt.ro actualizează lista de smartphone-uri resigilate; Doogee X6 costă doar 285 lei!

2.006 ori
<b>iHunt.ro actualizează lista de smartphone-uri resigilate; Doogee X6 costă doar 285 lei!</b>Cei de la iHunt.ro tocmai ce au actualizat lista de terminale resigilate, această categorie de produse fiind reprezentată de modele cu prețuri foarte accesibile care primesc și garanție pe 2 ani, utilă în situația în care apare vreun defect pe parcursul

iHunt.ro este unul dintre retailerii de pe plan local ce s-a specializat în comercializarea de smartphone-uri provenite din China, modele care impresionează prin raportul preț-specificații, dar și prin faptul că vin la pachet alături de o garanție pe 24 luni. Astăzi aflăm că lista de smartphone-uri resigilate tocmai ce a fost actualizată, motiv pentru care am decis să aruncăm și noi o privire asupra ofertelor ce ni se propun.

Doogee X6 - 285 lei

Doogee X6

Printre cele mai accesibile modele îl avem pe Doogee X6, un smartphone arătos ce se poate dovedi a fi o soluție foarte interesantă pentru un adolescent ce nu dispune de un buget mare pentru o asemenea achiziție. Handset-ul vine cu display HD IPS de 5.5 inch, cu un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz, cu 8 GB de stocare flash și cu o cameră foto principală de 5 mpx. El costă doar 285 lei și faptul că are doar 1 GB memorie RAM este un lucru cu care putem trăi la un asemenea preț.

UMI Rome X - 290 lei

UMI Rome X

Un alt smartphone în varianta resigilată care ne face cu ochiul este și UMI Rome X, telefon cu display HD de 5.5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și cameră foto principală de 8 megapixeli cu senzor Sony IMX179 și bliț LED. Avem o cameră selfie de 2 megapixeli, o baterie de 2500 mAh și 8 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 64 GB. Produsul de față costă doar 290 lei!

Bluboo Maya

Bluboo Maya

Nu în ultimul rând îl includem pe lista noastră și pe Bluboo Maya, smartphone care pentru suma de doar 355 lei ne aduce la pachet următoarele dotări hardware: display HD IPS de 5.5 inch, procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și cameră foto principală de 13 megapixeli. Pentru selfie-uri avem un senzor de 8 megapixeli iar la interior găsim o baterie de 3000 mAh.

Puteți consulta întreaga listă de smartphone-uri resigilate chiar aici pe iHunt.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×