Elephone dă startul unei campanii promoționale ce ne aduce smartphone-uri cu prețuri de la 12.12 dolari; iată detalii!

1.693 ori
<b>Elephone dă startul unei campanii promoționale ce ne aduce smartphone-uri cu prețuri de la 12.12 dolari; iată detalii! </b>În perioada 12 - 14 decembrie cei de la Elephone organizează o campanie specială de reduceri ce ne aduce smartphone-uri cu preț de doar 12.12 dolari, dar și alte produse la fel de interesante. Promoția începe și astăzi de la ora 10:00, ora României și

Doar astăzi și mâine cei de la Elephone mai organizează o campanie specială de reduceri ce ne aduce smartphone-uri, dar și alte produs cu prețuri ce pornesc de la doar 12.12 dolari. Această promoție este organizată în trei părți, după cum urmează în lista de mai jos:

  • Partea 1 - produse cu preț de doar 12.12 dolari ce sunt disponibile de la ora 10:00 (ora României)
  • Partea 2 - produse cu preț de doar 24.24 dolari ce sunt disponibile de la ora 11:00 (ora României)
  • Partea 3 - produse cu preț de doar 88.88 dolari ce sunt disponibile de la ora 12:00 (ora României).

Printre produsele incluse astăzi în prima serie avem cel mai mic smartphone din lume ce va putea fi cumpărat pentru suma de numai 12.12 dolari, dar și stick-ul de memorie Elephone ELE Secret - stick ce oferă un scanner de amprente la pachet pentru a securiza informațiile stocate. Acesta costă tot 12.12 dolari și trebuie să știți că doar 50 unități din fiecare produs listat aici vor fi disponibile la acest preț.

De la ora 11:00 veți avea șansa de a achiziționa smartphone-ul Elephone P4000 pentru suma de doar 24.24 dolari, dar și alte smartphone-uri interesante pentru fix același preț. De reținut faptul că produsele comandate din această campanie nu beneficiază de livrare gratuită. Totuși, ținând cont de prețul foarte mic al device-urilor listate, orice achiziție de aici merită investiția. Puteți accesa pagina campaniei de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×