iHunt Alien X Unboxing: design premium la preţ mic (Video)

1.304 ori
<b>iHunt Alien X Unboxing: design premium la preţ mic (Video)</b>iHunt a mizat mult pe gama sa Alien, incluzând aici flagship-uri cu spatele în degrade frumos (Alien X Apex), un model ultra robust cu baterie de 9000 mAh (S90 Apex), dar şi acest model de buget: iHunt Alien X

iHunt a mizat mult pe gama sa Alien, incluzând aici flagship-uri cu spatele în degrade frumos (Alien X Apex), un model ultra robust cu baterie de 9000 mAh (S90 Apex), dar şi acest model de buget: iHunt Alien X. Tocmai l-am scos din cutie şi aflaţi că el costă 695 lei, pune la bătaie un design mult mai sexy decât arată preţul.

iHunt Alien X

Terminalul îmi aminteşte cumva de iPhone 4 in spate, iPhone X în față, de OnePlus X şi de Nexus 4. Se laudă cu o ramă metalică din oţel inoxidabil (aşa afirmă iHunt) şi cu un look cromat.  Are şi o versiune roz/mov tare arătoasă, dar noi avem versiunea Black. iHunt afirmă că handsetul are sticlă în față și spate. În cutie se află o husă, manualul, cablul microUSB, cheiţa metalică pentru SIM şi încărcătorul.

iHunt Alien X măsoară 8 mm în talie şi cântăreşte 189 de grame. Are un display de 5.85 inch IPS LCD cu rezoluţie de 1512 x 720 pixeli şi aspect 19:9. Totul e făcut să ticăie de un procesor MediaTek Helio P23, tactat la 2 GHz, plus 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Avem parte şi de slot microSD şi o baterie de 3000 mAh.

iHunt Alien X

Nu uităm că primim şi un breton lat aici, care ascunde difuzorul de convorbiri şi camera selfie de 8 megapixeli. Apropo de cameră, cea principală are o rezoluţie de 16 megapixeli şi este singulară, venind şi cu bliţ dual LED la pachet. Acest telefon mai dispune şi de radio FM, încărcare rapidă şi moduri Beaty şi HDR pentru cameră.

De securitate se ocupă cititorul de amprente lateral şi mecanismul de deblocare facială. Mă intrigă maxim butonul Power circular de aici, care îmi aminteşte de primele Xperia-uri cu Android. Avem şi două sloturi nano SIM pentru a întregi peisajul, dar şi Bluetooth 4.0 şi WiFi a/b/g/n, jack audio şi port microUSB 2.0.

Miroase a rival pentru Motorola One sau Nokia 5.1 Plus, dar nu ne pripim şi analizam întâi bateria şi camera. Până una alta designul nu e rău deloc şi pare premium la preţ mic.

iHunt Alien X, prețuri actualizate:

iHunt Alien X Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×