În decembrie QuickMobile este ajutorul lui Moș Crăciun! Super reduceri zilnice până pe 22 decembrie la Polul Smart

2.066 ori
<b>În decembrie QuickMobile este ajutorul lui Moș Crăciun! Super reduceri zilnice până pe 22 decembrie la Polul Smart</b>Luna decembrie debutează cu reduceri foarte atractive din partea celor de la QuickMobile.ro, retailer ce a decis să vină cu o campanie numită Polul Smart 2017. Timp de 18 zile vom avea parte de produse la prețuri speciale

Pentru că luna decembrie mai este numită și luna cadourilor, cei de la QuickMobile.ro decid să vină în ajutorul celor care sunt în căutare de daruri pentru cei dragi pasionați de tehnologie. Dacă vă aflați în această situație atunci ați nimerit bine pentru că retailerul de față v-a pregătit super reduceri în perioada 5 - 22 decembrie când va oferi zilnic câte un produs la preț special numai bun de pus sub brad.

QuickMobile

În cele 18 zile ale campaniei veți descoperi zilnic câte un produs cu discount generos odată ce accesați pagina campaniei de aici. Aveți 24 ore la dispoziție pentru a achiziționa gadget-ul zilei și după cum putem observa, discount-urile sunt foarte atractive. Ieri pe data de 5 decembrie a fost pus în vânzare un smartband la suma de doar 29 lei, iar azi avem un smartwatch elegant ce pierde 50% din prețul inițial.

Nevo Balade Parisienne

Este vorba despre ceasul inteligent numit Nevo Balade Parisienne care se vinde pentru suma de 299 lei doar astăzi! Vine cu un cadran argintiu și puteți alege dintre cele 3 variante disponibile care se diferențiază prin culoarea curelei din piele și prin cea a elementelor afișate pe cadran. 

Nevo Balade Parisienne

Deși vorbim despre un produs smart, ceasul de aici păstrează look-ul clasic și pentru că nu avem un ecran tactil ca pe alte modele înseamnă că autonomia este una impresionantă cuprinsă între 3 - 6 luni. Ceasul se bazează pe o conexiune Bluetooth 4.0, fiind compatibil cu smartphone-urile ce rulează minim iOS 8 sau Android 4.3. 

Vine cu un cadran din oțel inoxidabil, cu sticlă minerală aplicată peste și cu certificare 5ATM pentru rezistență la apă. Poate monitoriza calitatea somnului, numărul de pași realizați, activitatea fizică, dar și oferi notificări pentru apelurile și mesajele sosite pe telefon. Se pot seta alarme și există aici și o funcție de shutter foto pentru camera de pe smartphone.

Ceasul Nevo Balade Parisienne poate fi achiziționat de aici pentru suma de 299 lei (doar astăzi) și celalalte reduceri vor putea fi descoperite zilnic până pe 22 decembrie dacă accesați pagina QuickMobile.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×