QuickMobile vine cu reduceri flash de Paște; Prețul lui iPhone 7 (32GB) scade sub 2.600 lei

1.707 ori
<b>QuickMobile vine cu reduceri flash de Paște; Prețul lui iPhone 7 (32GB) scade sub 2.600 lei</b>Cei de la QuickMobile vin în această perioadă și cu o serie de reduceri flash speciale, campanii ce ne aduce prețuri atractive pentru produsele selecționate. Astăzi spre exemplu avem parte de un discount interesant pentru smartphone-ul

Cei care sunt în căutarea unor oferte speciale în această perioadă pot arunca o privire și asupra promoției de vânzări flash organizată de către QuickMobile. Acest retailer oferă astfel o serie de produse selecționate la reduceri foarte atractive, printre ele numărându-se smartphone-uri, purtabile, accesorii, dar și tot soiul de gadget-uri după cum puteți descoperi chiar voi dacă accesați pagina promoției de aici.

Printre produsele din această rundă care ne-au atras atenția se numără și iPhone 7 care în varianta pe roz de 32 GB se vinde acum pentru suma de 2.559 lei. Aduce un format clasic, un hardware ce promite o performanță de top, dar și o cameră foto pe care te poți baza oriunde și oricând. Culoarea roz îl face ideal pentru o domnișoară și avem o sugestii și pentru publicul masculin.

Aceasta este Samsung Galaxy Note 8, popularul phablet cu ecran generos, cameră duală și stylus la pachet ce bifează un discount atractivă în acest moment pe QuickMobile.ro. Se poate achiziționa pentru suma de 3.549 lei și aduce procesor Exynos 8895 la pachet, 6 GB RAM și 64 GB de stocare flash.

Există și alte produse interesante pe care le puteți găsi pe QuickMobile.ro în acest moment, cu mențiunea că stocurile sunt limitate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×