Pe final de an GeekBuying vine cu reduceri pentru cele mai populare produse; iată 3 dintre acestea

1.667 ori
<b>Pe final de an GeekBuying vine cu reduceri pentru cele mai populare produse; iată 3 dintre acestea</b>Sfârșitul de an ne aduce reduceri atractive din partea celor de la GeekBuying, retailer chinez ce a decis să ne ofere reduceri pentru cele mai populare produse din 2017. Avem pe listă tot soiul de gadget-uri și dispozitive, dar în rândurile

Cei de la GeekBuying ne oferă pe final de an o campanie tare interesantă în care sunt incluse cele mai populare produse din anul 2017, produse care bineînțeles primesc reduceri. Avem tot soiul de dispozitive din care putem alege, dar pentru că smartphone-urile ne interesează în mod special, am ales pentru voi 3 modele sub formă de recomandare despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos.

LeEco Le S3

LeEco Le S3

În ordinea crescătoare a prețului îl avem pentru început pe LeEco Le S3, un telefon ce poate fi al vostru pentru suma de numai 105.99 dolari. E drept că nu este un smartphone prea nou, dar dotările sale v-ar putea convinge spre o eventuală achiziție. Sosește cu un display Full HD de 5.5 inch, cu procesorul deca-core Helio X20 și cu 4 GB de RAM. Are și scanner amprente, suport 4G LTE și o cameră foto principală de 21 megapixeli. 

Coolpad Cool 1

Coolpad Cool 1

Dacă vreți ceva mai diferit care să aducă ca plus și o cameră duală, vă propunem modelul Coolpad Cool 1 care se vinde în acest moment pentru suma de 125.99 dolari. Aduce un design metalic unibody și camera duală de care vă spuneam oferă doi senzori de 13 megapixeli. Are un senzor selfie de 8 megapixeli, procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM, 32 GB de stocare și un display Full HD cu diagonala de 5.5 inch!

Xiaomi Redmi Note 4 

Xiaomi Redmi Note 4

Și ultimul telefon de pe lista noastră este nimeni altul decât Xiaomi Redmi Note 4 care în varianta cu procesor Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB RAM și 64 GB de stocare costă 169.89 dolari. Beneficiază de un ecran FHD de 5.5 inch, de o mega baterie de 4100 mAh și de un scanner de amprente în spate. Rămâne un phablet clasic numai bun pentru consumul de materiale video, dar și pentru gaming uneorie.

Acestea sunt propunerile noastre și dacă vreți să vedeți cum se prezintă întreaga ofertă, aveți aici link-ul către GeekBuying.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×