iPhone SE: OS, UI şi aplicaţii aşa cum le-am lăsat astă-toamnă

1.459 ori
<b>iPhone SE: OS, UI şi aplicaţii aşa cum le-am lăsat astă-toamnă</b>iOS 9.3 şi ulterior 9.3.1 (din nevoie de bug fix) nu este chiar un update uriaş faţă de iOS 9.0. Probabil cea mai importantă noutate e Night Shift, care oferă culori mai calde pe ecran, pentru a nu va strica somnul pe acest Apple iPhone SE și nu numai..

iOS 9.3 şi ulterior 9.3.1 (din nevoie de bug fix) nu este chiar un update uriaş faţă de iOS 9.0. Probabil cea mai importantă noutate e Night Shift, care oferă culori mai calde pe ecran, pentru a nu va strica somnul. Aplicaţia Notes oferă în continuare opţiuni de formatare, desen şi rigla, plus Bullets şi ataşarea intuitivă de fişiere media.

iPhone SE UI

În porţiunea dropdown avem Today cu widgeturile asociate şi porţiunea de notificări, aşa cum le ştiam şi pe iOS 9. Control Center se declanşează cu un swipe în sus şi include shortcut-uri legate de opţiuni de conectivitate, iconuri de control media, slider de luminozitate, AirDrop şi acces la aplicaţii precum calculator, Night Shift sau camera.

Interfata utilizator iPhone SE

Multitasking-ul se realizează sub forma unui carusel 3D de ferestre reprezentative pentru aplicaţiile deschise în fundal. Cu un swipe în sus le putem închide. Spotlight e accesat cu un swipe în jos pe homescreen şi va permite acum să faceţi calcule matematice, conversii de unităţi şi să aflaţi informaţii meteo sau despre scoruri.

Interfata grafica Apple iPhone SE

Siri are capacitatea de a căuta fotografii după date sau evenimente, iar lizibilitatea şi scalarea conţinutului şi textului pe micul ecran e excelentă. Avem şi funcţie Do Not Disturb şi un scanner de amprente Touch ID, care are un setup cam lung faţă de rivali. Totuşi el deblochează rapid si precis terminalul şi e folosit şi ca modalitate de autentificare la cumpărăturile din App Store şi iTunes.

V-am prezentat în video review şi funcţia de editare a ataşamentelor foto de mail via Markup şi per total interfaţa e comodă şi intuitivă, că de obicei pentru iOS. Avem 28 de aplicaţii preinstalate, deci nu există bloatware. E vorba de nume clasice ca Weather, Calendar, Health, Reminders, Watch, Maps sau Wallet.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×