Huawei G8: OS, UI, aplicaţii tipice EMUI

1.196 ori
<b>Huawei G8: OS, UI, aplicaţii tipice EMUI</b>Fix ca şi pe Huawei Honor 5X, pe Huawei G8 rulăm Android 5.1 cu EMUI 3.1 aplicat peste. Am testat telefonul luna trecută şi revenirea la acest UI a dat o senzaţie familiară, doar că acum primim un skin bej aplicat peste. Multitasking-ul e pe bază de..

Fix ca şi pe Huawei Honor 5X, pe Huawei G8 rulăm Android 5.1 cu EMUI 3.1 aplicat peste. Am testat telefonul luna trecută şi revenirea la acest UI a dat o senzaţie familiară, doar că acum primim un skin bej aplicat peste. Multitasking-ul e pe bază de 4 thumbnail-uri, închise cu swipe în sus. Interfaţa are iconuri minimaliste, nu include un app drawer şi are toate aplicaţiile plasate pe homescreen-uri, metoda clasică a producătorilor asiatici.

Interfata grafica Huawei G8

În lockscreen putem face swipe în sus pentru a declanşa 4 shortcut-uri spre anumite funcţii/aplicaţii. Dacă ciupim homescreen-urile putem accesa zona de wallpaper-uri, widget-uri, tranziţii şi layout. Widget-urile sunt majoritar stock aici. Porţiunea dropdown include notificări sub formă de timeline şi shortcut-uri Quick Settings.

Interfata lui Huawei G8

Printre Setări găsim Home Screen Style, Do Not Disturb şi avem acces şi la opţiunile legate de scannerul de amprente. Acesta are un setup rapid şi permite atât deblocarea ecranului, cât şi accesul unei zone Safe, blocarea de aplicaţii şi răspunderea la apeluri, dar şi realizarea de fotografii şi accesarea zonei de notificări cu un swipe în jos.

Setari Huawei G8

La deblocarea ecranului scannerul e rapid şi precis. Revenind la Setări, printre ele se numără şi Motion Control, cu posibilitatea de a desena simboluri pentru a activa aplicaţii sau dublu tap pentru a activa ecranul. Există şi opţiuni pentru bara navigațională, utilizarea cu o singură mână şi un mod de utilizare cu mănuşi. Pe lista de aplicaţii preinstalate se află 59 de nume, deci avem bloatware aici.

5 sunt jocuri, 15 sunt aplicaţii Google, iar printre celelalte ies în evidenţă Phone Manager, Notepad şi Themes, dar şi Weather.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×