Leagoo KIICAA Mix primeşte un discount de 30$ azi: telefon cu cameră duală şi ecran edge-to-edge

1.049 ori
<b>Leagoo KIICAA Mix primeşte un discount de 30$ azi: telefon cu cameră duală şi ecran edge-to-edge</b>Vă plac telefoanele edge to edge? Ştim, şi producătorilor din China au început să le placă tot mai mult. Acum această abordare de design nu mai este limitată doar pentru modelele high end sau midrange superioare, ci a ajuns şi în zona celor sub 200 de..

Vă plac telefoanele edge to edge? Ştim, şi producătorilor din China au început să le placă tot mai mult. Acum această abordare de design nu mai este limitată doar pentru modelele high end sau midrange superioare, ci a ajuns şi în zona celor sub 200 de dolari. Azi avem un discount special pentru Leagoo KIICAA Mix, care a primit o reducere cu ocazia unui flash sale la GeekBuying.

Leagoo KIICAA Mix

Astfel pentru o perioadă limitată de timp, telefonul costă 109 dolari în locul preţului obişnuit de 139.99 dolari. Avem de-a face cu un smartphone cu ecran Full HD de 5.5 inch şi procesor octa-core Mediatek MT6750T, plus 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Pare să fie un rival solid pentru Bluboo S1, dacă mă întrebaţi pe mine. Rulează Android 7.0 Nougat şi are slot microSD, iar în spate găsim o cameră duală, cu senzor de 13 MP + 2 MP. Evident este un telefon dual SIM, care vine cu suport 4G LTE şi are şi scanner de amprente în faţă.

Leagoo KIICAA Mix primeşte un discount de 30% azi: telefon cu camera duala şi ecran edge to edge

Bateria sa este produsă de către LG şi are o capacitate de 3000 mAh, plus suporta încărcare rapidă la 5V şi 2A. Pe hârtie ni se promite un screen to body ratio de 90%, ceea ce surclasează chiar şi telefoanele Xiaomi Mi MIX şi pe iPhone X. Ecranul de 5.5 inch este produs de Sharp şi beneficiază de protecţie Gorilla Glass 4 şi panou 2.5D. Leagoo KIICAA Mix măsoară 7.9 mm în grosime, fix cât Galaxy S7 şi are o cameră selfie de 13 MP.

Cine nu ar vrea unul la echivalentul a două nopţi de cazare în Poiana Braşov? Îl găsiţi aici.

Leagoo KIICAA Mix

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×