Încărcarea rapidă de pe iPhone 8 Plus e mai lentă decât a lui iPhone 7 Plus; Iată dovada (Video)

2.888 ori
<b>Încărcarea rapidă de pe iPhone 8 Plus e mai lentă decât a lui iPhone 7 Plus; Iată dovada (Video)</b>Una dintre funcţiile noi cu care vin iPhone 8 şi 8 Plus faţă de predecesorii lor este încărcarea rapidă. Aceasta se afla pe terminalele Android de ceva vreme, dar iat-o ajunsă acum şi în universul Apple, evident nu fără scandal. Utilizatorul YouTube XEETE

Una dintre funcţiile noi cu care vin iPhone 8 şi 8 Plus faţă de predecesorii lor este încărcarea rapidă. Aceasta se află pe terminalele Android de ceva vreme, dar iat-o ajunsă acum şi în universul Apple, evident nu fără scandal. Utilizatorul YouTube XEETECHCARE a făcut un test, pe care l-a filmat şi pe care îl vedeţi mai jos.

Reţineţi că iPhone 8 şi 8 Plus au nevoie de un alimentator special de la Apple, vândut separat evident. La testul acelui utilizator a fost folosit un iPhone 8 Plus, comparat cu un iPhone 7 Plus. A fost nevoie de achiziţia unui alimentator USB Type-C Apple de 29W şi a unui adaptor USB-C to Lightning pentru încărcarea rapidă. Practic s-ar putea spune că Apple nu a inclus o funcţie specială de încărcare rapidă, ci doar oferă un accesoriu cu această abilitate.

iPhone 8 Plus a avut nevoie de 2 ore şi 10 minute pentru a se încărca la maxim folosind încărcătorul şi adaptorul, în vreme ce iPhone 7 Plus a avut nevoie de doar 1 oră şi 59 de minute. Practic chiar şi cu accesoriile şi gimmick-urile Apple iPhone 8 Plus tot e mai lent decât iPhone 7 Plus la încărcare. E important de spus şi că modelul de anul trecut are capacitate mai mare a bateriei, de 2900 mAh, faţă de 2691 mAh pe noul iPhone 8 Plus.

Unde e încărcarea rapidă totuşi? Mai rapidă decât ce? Decât încărcătorul standard? Decât un iPhone 6s Plus? Între timp în universul Android lucrurile stau mult mai bine. Acum mai bine de 2 ani Galaxy S6 şi modelele derivate se încărcau în puţin peste o oră, iar Galaxy S8 Plus are nevoie de doar 1 oră şi 42 de minute. Practic nu are rost să spargeţi câteva sute de lei pe accesoriile Apple pentru încărcare rapidă, pentru că nu vă va aduce rezultate uriaşe.

Mulţumim lui Sorin pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×