Smartphone-urile LEAGOO S8 și KIICAA MIX primesc discount-uri în campania TomTop de Black Friday

646 ori
<b>Smartphone-urile LEAGOO S8 și KIICAA MIX primesc discount-uri în campania TomTop de Black Friday</b>În acest moment campania de Black Friday a celor de la TomTop.com este live și printre produsele comercializate avem și smartphone-uri marca LEAGOO. Două dintre acestea sunt LEAGOO S8 și LEAGOO KIICAA MIX, smartphone-uri care

Campania de Black Friday organizată în acest moment de către TomTop.com include și numeroase reduceri din zona smartphone, categorie unde întâlnim și produse marca LEAGOO. Smartphone-urile acestui producător chinez se remarcă prin dotări hardware bunicele și prin prețuri foarte accesibile după cum probabil știți deja. Mai jos aveți două dintre handset-urile vândute acum la prețuri speciale!

De asemenea, aflați că mâine pe data de 24 noiembrie aveți șansa de a achiziționa unul dintre aceste smartphone-uri la prețuri cu mult mai atractive decât în mod normal. Detalii găsiți mai jos!

LEAGOO KIICAA MIX

LEAGOO KIICAA MIX

Cu un nume cu adevărat deosebit, LEAGOO KIICAA MIX reprezintă o variantă foarte accesibilă pentru cei care vor să se bucure de un telefon cu display aproape edge-to-edge. Telefonul ne oferă un ecran Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6750T de 1.5 GHz și 3 GB de RAM + 32 GB spațiu intern de stocare. Există aici și un slot pentru carduri microSD!

Pe lista de dotări mai avem bateria de 3000 mAh, camera frontală de 13 megapixeli pentru captura selfie și camera duală din spate de 13 + 2 megapixeli. LEAGOO KIICAA MIX se vinde în acest moment pentru suma de 103.99 dolari, dar mâine de la ora 17:00 (ora României) vor fi puse în vânzare 30 unități la prețul de 79.99 dolari!

LEAGOO S8

LEAGOO S8

Cel de-al doilea telefon numit LEAGOO S8 se prezintă și mai bine la capitolul design. Ne amintește desigur de Galaxy S8 și ca dotări aflați că ni se oferă aici un display HD+ de 5.7 inch cu aspect 18:9, un procesor octa-core MediaTek MT6750T de 1.5 GHz și 3 GB de RAM. Are 32 GB stocare, slot microSD și în față o cameră duală de 8 + 2 megapixeli pentru fotografii selfie cu efect bokeh.

Și în spate regăsim un modul dual cu senzor principal de 13 megapixeli și senzor secundar de 2 megapixeli. LEAGOO S8 are baterie de 2940 mAh, scanner de amprente, Wi-Fi și rulează din fabrică Android 7.0 Nougat. El costă 122.99 dolari în această perioadă, dar mâine vor fi puse în vânzare de la ora 21:00 (ora României) 30 unități la prețul de 79.99 dolari!

Întreaga campanie de Black Friday a celor de la TomTop.com poate fi accesată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×