Lenovo K8 Note primeşte o serie de teasere, posibil să vină cu o cameră duală; Vedem şi mostre foto

885 ori
<b>Lenovo K8 Note primeşte o serie de teasere, posibil să vină cu o cameră duală; Vedem şi mostre foto</b>În perioada următoare așteptăm ca Lenovo să aducă pe piața din India smartphone-ul K8 Note, terminal ce astăzi bifează noi materiale teaser primite. Ni se dezvăluie în același timp și o serie de mostre foto realizate cu senzorul foto dual pe care

Chiar dacă Lenovo şi-a mutat mai toată strategia mobile în direcţia celor de la Motorola, asta nu înseamnă că nu vor mai lansa câteva terminale sub brand propriu în diverse tari de pe glob. Spre exemplu în India se pregăteşte debutul lui Lenovo K8 Note, care a început să primească teasere complexe.

Mostra foto Lenovo K8 Note

Ar putea fi un terminal cu cameră duală, conform scăpărilor şi speculaţiilor. Teoretic ar fi trebuit să debuteze Lenovo K7 Note, de vreme de K6 Note a sosit în decembrie 2016. Lenovo a sărit totuşi peste generaţia "7" şi a trecut direct la „8". Lenovo K8 Note vine luna viitoare, pe 9 august şi social media a început să se umple cu teasere. Capturile foto arată fascinant, cu o focalizare peste medie şi o claritate deosebită.

Mostra foto Lenovo K8 Note

Vedem atât capturi macro, cât şi landscape şi portrait. E bizar că nu a fost etalat şi skillul în zona low light. Captura Portrait aduce şi un mic efect Bokeh, care prezintă un fundal blurat şi un prim plan scos în evidenţă. A se remarca şi faptul că în invitaţia de mai sus domină cifra "8", care pe lângă referinţa la numele terminalului face aluzie şi la cei doi senzori ai camerei duale.

Mostra foto Lenovo K8 Note

Avem şi teasere video mai jos. Despre acest smartphone nou ştim faptul că a apărut în GeekBench recent, cu un procesor deca core MediaTek Helio X20 tactat la 1.39 GHz, plus 3 GB RAM şi Android Nougat 7.1.1 ca OS. Aşteptăm să vedem şi ce fel de senzori include camera duală şi dacă e vorba despre 2 senzori de 12 sau 13 MP spre exemplu sau unul principal şi unul cu focalizare fixă.

Mostra foto Lenovo K8 Note

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×