Leagoo M5 Edge vine alături de cadouri la pachet și posibilitatea de a-l avea la doar 9,99$; Avem și un video hands-on cu telefonul!

1.254 ori
<b>Leagoo M5 Edge vine alături de cadouri la pachet și posibilitatea de a-l avea la doar 9,99$; Avem și un video hands-on cu telefonul!</b>Compania chineză Leagoo are în această perioadă o campanie promoțională foarte interesantă pentru smartphone-ul M5 Edge, telefon pe care îl puteți achiziționa doar pentru 9.99 dolari! Există și pachete speciale ce ne aduc cadouri la pachet și

Cei aflați în căutarea unui smartphone compact cu dotări bunicele și preț accesibil au de acum posibilitatea să aleagă terminalul numit Leagoo M5 Edge. Acesta este subiectul unei campanii promoționale ce are loc în perioada 19 - 26 iunie, perioadă în care prețul său este de doar 79.99 dolari ~ adică aproximativ 320 lei. În pachetul produsului veți primi și un cadou format dintr-o husă de protecție din silicon și o pereche de căști stereo.

Leagoo M5 Edge

De asemenea, există și posibilitatea de a achiziționa produsul plătind doar 9.99 dolari grație unui concurs special. Pentru început va trebui să realizați o comandă pentru smartphone-ul Leagoo M5 Edge și să plătiți costul de 79.99 dolari. Ulterior tot ce mai aveți de făcut este să lasați un comentariu cu numărul comenzii voastre pe pagina de Facebook TomTop și să așteptați marea extragere.

Leagoo M5 Edge

Concursul are loc până pe data de 26 iunie și odată încheiat, vor fi aleși 10 câștigători ce vor primi înapoi 70 dolari din cei plătiți pe telefon. Dispozitivul de aici a primit și un unboxing oficial de curând, clipul video fiind afișat chiar mai jos. Vedem astfel că în pachetul produsului primim manualele de utilizare, un cablu USB 2.0 - microUSB v2.0, încărcătorul rețea + husa din silicon și căștile de care aminteam și mai sus.

Leagoo M5 Edge

Toate aceste accesorii vin pe alb și reamarcăm faptul că telefonul are deja aplicată o folie de protecție pe ecran, semn că mai economism ceva bani. Cu această ocazie ne dăm și seama că într-adevăr Leagoo M5 Edge este un smartphone compact, unul și arătos pe deasupra chiar dacă face parte din gama de buget entry-level.

Leagoo M5 Edge

Vine într-o carcasă cu ramă metalică și panoul frontal este acoperit de o sticlă curbată 2.5D ce contribuie la o experiență de utilizare mai plăcută. Pe lângă unboxing-ul propriu-zis ne aste prezentat aici și un moment de tip handson în care vedem cum se mișcă telefonul prin meniu, cum arată interfața software și totodată cum lucrează camera foto de 13 megapixeli din spate.

Comparatie

Printre punctele forte scoase în față de către producător se numără display-ul de 5 inch ce ocupă 80% din întreaga suprafață a panoului frontal (panou cu margini laterale de doar 2 mm în jurul ecranului), camera foto principală cu deschidere f/2.0, design-ul arătos și dimensiunile compacte ce îl fac foarte ușor de utilizat chiar și cu o singură mână. Produsul de față este chiar superior la unele capitole în raport cu Xiaomi Redmi 4A, un tabel comparativ fiind afișat mai sus.

 

Folosind codul promoțional M5EDGE20 pe site-ul TomTop veți putea achiziționa telefonul Leagoo M5 Edge pentru suma de doar 79.99 dolari! Nu uitați ca apoi să lasați comentariu și pe pagina de Facebook a retailerului și cine știe, poate chiar voi vă veți număra printre câștigători!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×