iPhone 8 e redesenat de către designerul Vladimir din Rusia; Vezi ce a ieşit! (Video)

1.626 ori
<b>iPhone 8 e redesenat de către designerul Vladimir din Rusia; Vezi ce a ieşit! (Video)</b>Designer-ul rus Vladimir Obshansky ne prezintă o reprezentare proprie a lui iPhone 8, fiind vorba aici despre o redesenare a look-ului pe care îl tot vedem în scăpări. Aici telefonul adoptă un display similar cu cel regăsit pe Samsung Galaxy S8 și LG G6

Benjamin Geskin, cel mai prolific şi talentat designer de concepte iPhone 8 de până acum are concurență serioasă. Aceasta vine din Rusia, iar designerul Vladimir Obshansky a creat un "iPhone 8 X", aşa cum îl numeşte cu un look foarte arătos şi funcţii inovatoare pentru seria iPhone. Cei de la ConceptsiPhone i-au preluat randările şi le-au transformat în clipul video de mai jos.

iPhone 8X Concept

Designerul a folosit 3D Studio Max şi Corona Render pentru a aduce la viaţă această creaţie. A rezultat un smartphone cu ecran de 5.8 inch şi cu dimensiuni de 149.5 x 72.5 mm. Avem un aspect ratio de 18:9 pentru ecran şi în spate se află o cameră duală orientată vertical. Spatele e acoperit cu sticlă, iar în zona inferioară, flancând portul Lighting găsim două difuzoare stereo.

Acea cameră duală din spate include senzori de 16 MP, cu o lentilă wide angle şi una telephoto, plus din nou zoom optic 2X. Senzorul pentru amprente Touch ID e integrat în zona inferioară a ecranului, ceva ce Apple probabil nu va reuşi să livreze în acest an. Avem şi suport pentru încărcare wireless marca WattUp pe acest telefon concept şi suport pentru VR şi AR stereofonic.

A se remarca accentele metalice de culoare pentru modelul alb/gri, care vine cu un logo-măr auriu, roşiatic sau rose gold. Ce nu îmi place aici e faptul că avem muchii cam groase ale ecranului, mai ales vizibile pe varianta albă. În rest un concept realist şi reuşit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×