BLU Life One X2 Mini este un nou telefon accesibil cu 4 GB RAM şi ecran de 5 inch; Amazon îl vinde la doar 179 dolari

1.417 ori
<b>BLU Life One X2 Mini este un nou telefon accesibil cu 4 GB RAM şi ecran de 5 inch; Amazon îl vinde la doar 179 dolari</b>Pe piață tocmai ce a debutat de curând și smartphone-ul BLU Life One X2 Mini, un telefon echipat cu display de 5 inch și în mod interesant cu un chip de 4 GB memorie RAM. Acesta este deja disponibil la vânzare pe Amazon, iar prețul este de numai 179$

Nu mai suntem chiar şocaţi când vedem un telefon cu 4 GB RAM la super preţ, pentru că am văzut în trecut şi modele de acest gen la doar 99.99 dolari. Diferenţa e că acest nou BLU Life One X2 Mini aduce 4 GB RAM la 179 dolari şi asta prin Amazon, unde tradiţional nu găsim oferte chiar atât de bune.

BLU Life One X2 Mini

Acest terminal vine cu un ecran de 5 inch şi este o variantă Mini a modelului Life One X2 lansat în toamna anului trecut. Păstrează acelaşi procesor Snapdragon 430 precum modelul anterior şi aduce şi 4 GB RAM, 64 GB stocare şi o cameră principală de 13 MP. În față avem o cameră de 8 MP, iar la interior găsim o baterie de 3000 mAh. BLU Life One X2 Mini măsoară 8.7 mm în grosime şi vine pe gri, auriu rose şi auriu.

BLU Life One X2 Mini

Rulează Android 6.0.1 Marshmallow, vine cu suport LTE şi camera sa oferă captură video Full HD la 60 FPS, lucru pe care nu prea îl vedem pe telefoanele sub 200 de dolari. Senzorul foto folosit aici e un Sony IMX258, apărut şi pe modele mai prestigioase precum OnePlus X, Xperia XA sau Xiaomi Mi 5s Plus. Ecranul de 5 inch menţionat mai sus are atât rezoluţie Full HD, cât şi protecţie Gorilla Glass 3.

Sub el se află un scanner de amprente integrat în butonul Home.

BLU Life One X2 Mini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×