OnePlus 5 se lansează astăzi la ora 19:00 (ora României); urmăriți evenimentul live aici!

2.421 ori
<b>OnePlus 5 se lansează astăzi la ora 19:00 (ora României); urmăriți evenimentul live aici!</b>Astăzi pe data de 20 iunie debutează oficial smartphone-ul OnePlus 5, terminal cu cameră duală, display de 5.5 inch și procesor Qualcomm Snapdragon 835. Produsul aduce un design atipic și avem în continuare un slider mute și un scanner de amprente

În această seară la ora 19:00 (ora României) este programat evenimentul de lansare pentru smartphone-ul OnePlus 5 - terminal cu dotări de top ce ni s-a dezvăluit în numeroase materiale leak de-a lungul ultimelor luni. Am aflat mai tot ce se putea afla și chiar de curând a fost dezvăluită și o imagine oficială cu produsul prezentat atât din partea frontală, cât și din spate - imagine afișată chiar mai jos.

OnePlus 5

Dacă totuși vreți să urmăriți evenimentul de debut, aflați că acesta va fi transmis live de la ora 19:00 (ora României) chiar pe YouTube, materialul video urmând a fi disponibil și mai jos în cadrul acestui articol. Noul telefon ar urma să vină în variante cu 6 și 8 GB memorie RAM și la ultima verificare am aflat că prețul de pornire va fi de aproximativ 480 dolari.

Aflăm cu certitudine acest detaliu peste doar câteva ore și tot atunci vom avea ocazia să vedem și primele materiale hands-on. Se va merge pe rețeta clasică de flaship al anului 2017 aici - adică smartphone cu display Full HD de 5.5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 835 și cameră duală pe spate. Vor exista și numeroase accesorii pentru terminal și rămâne de văzut când se va da startul precomenzilor pe plan european!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×