Lenovo ZUK Z2 poate fi achiziționat acum pentru doar 830 lei; aduce 4 GB RAM și un procesor Snapdragon 820

3.256 ori
<b>Lenovo ZUK Z2 poate fi achiziționat acum pentru doar 830 lei; aduce 4 GB RAM și un procesor Snapdragon 820</b>Promoțiile sfârșitului de an continuă la GearBest.com, retailer ce astăzi ne propune o serie de smartphone-uri foarte atractive prin prisma raportului preț-specificații. Nouă ne-a atras atenția în mod special modelul Lenovo ZUK Z2, telefon care pentru

La GearBest.com promoțiile de sfârșit de an continuă și astăzi, zi în care remarcăm câteva produse din zona smartphone cu prețuri foarte atractive. Desigur, există și alte produse la fel de interesante, dar noi îl avem aici în centrul atenției îl avem pe Lenovo ZUK Z2, un telefon care se recomandă utilizatorilor ce-și doresc un terminal relativ compact, dar bine pus la punct pe partea hardware. 

Lenovo ZUK Z2

Acesta poate fi achiziționat doar până pe data de 30 decembrie la un preț de numai 191.99 dolari ~ adică în jur de 830 lei. Suma de față este cu adevărat una atractivă și ne va aduce un smartphone echipat cu display de 5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 4 GB memorie RAM.

Lenovo ZUK Z2

Avem 64 GB spațiu intern de stocare (fără slot microSD din păcate), o cameră foto principală de 13 megapixeli cu sistem de focalizare PDAF, bliț LED și suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD, respectiv un senzor selfie de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0. 

Lenovo ZUK Z2

Pe partea de conectivitate avem Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, port USB Type-C și un jack audio 3.5 mm. Lenovo ZUK Z2 include la pachet și o baterie de 3500 mAh care beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă Qualcomm Quick Charge 3.0. Avem și scanner de amprente aici și puteți opta fie pentru modelul pe negru, sau pentru cel pe alb în schimb.

Prețul de doar 830 lei pentru un asemenea smartphone dotat cu procesor Snapdragon 820 este mai mult decât bun, preț ce îl transformă pe Lenovo ZUK Z2 într-un best-buy. Îl găsiți aici în oferta GearBest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×