LeEco Le 3 va fi lansat oficial pe 11 aprilie; aduce o cameră duală și procesor Snapdragon 821

1.417 ori
<b>LeEco Le 3 va fi lansat oficial pe 11 aprilie; aduce o cameră duală și procesor Snapdragon 821</b>Stocul scăzut de procesoare Qualcomm Snapdragon 835 se pare că i-a îndemnat și pe chinezii de la LeEco să apeleze la alte soluții software pentru viitoarele sale terminale. Unul dintre aceste produse ce ni se pregătesc este și LeEco Le 3, telefon ce se va

În ultimul timp pe web și-au făcut apariția și o serie de leak-uri asociate unui nou smartphone pregătit de către LeEco, model cunoscut drept X650 a.k.a LeEco Le 3. Cum procesorul Snapdragon 835 nu este disponibil până spre sfârșitul verii și compania de față a luat decizia de a opta pentru un chipset anterior (Snapdragon 821) ce urmează a fi integrat la bordul acestui viitor terminal mobil cu cameră duală.

LeEco Le 3

Descoperim astăzi că telefonul va debuta luna viitoare pe data de 11 și după cum știam deja din scăpările anterioare, vorbim despre un smartphone complet metalic ce din punct de vedere al design-ului nu aduce prea mari schimbări comparativ cu produsele din portofoliul companiei din acest moment. Singura noutate va fi reprezentată de către camera foto duală cu design cel puțin neobișnuit la prima vedere.

Vestea cu privire la debutul din aprilie sosește chiar pe Weibo din partea unui utilizator ce ar fi obținut informații oficiale, el prezentând chiar și o nouă imagine cu dispozitivul. Aici se mai aduce în discuție și faptul că telefonul ar urma să ofere un asistent vocal similar lui Bixby, cel mai probabil unul disponibil doar în limba chineză. Vedem cum stau lucrurile de fapt și ce preț are noul telefon în câteva săptămâni!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×