Magazinul Carrefour Colosseum din București vinde smartphone-ul LG G6 la prețul de doar 1000 lei!

4.727 ori
<b>Magazinul Carrefour Colosseum din București vinde smartphone-ul LG G6 la prețul de doar 1000 lei!</b>Din când în când în magazinele Carrefour mai apar și oferte atractive pentru diverse electronice, iar astăzi aflăm despre o asemenea promoție prin intermediul unui membru al grupului Mobilissimo de Facebook. Produsul vedetă de aici este

Descoperim astăzi prin intermediul unui membru al grupului Mobilissimo de pe Facebook detalii despre o super-ofertă văzută în magazinul Carrefour Colosseum din București. După cum puteți remarca încă din titlu, produsul care se bucură de o reducere substanțială este nimeni altul decât LG G6 - flagship-ul companiei sud-coreene din 2017 care inagura un ecran 18:9 și o nouă linie de design.

Oferta LG G6

Dacă în momentul debutului pe piață în luna martie a anului trecut acest dispozitiv se vindea pentru aproximativ 3.200 lei în mediul online, iată că acum suma scade până la 1000 lei în magazinul Carrefour Colosseum din București. Nu știm exact dacă stocul este unul mai generos sau dacă acest comerciant are o singură unitate la vânzare, dar vă puteți convinge personal vizitând magazinul în timp util înainte de epuizare.

Ca dotări, LG G6 vine cu ecran FHD+ de 5.7 inch, cu procesor Qualcomm Snapdragon 821 și cu 4 GB RAM la pachet. Are cameră duală în spate, corp unibody și o baterie de 3300 mAh ce suportă încărcare rapidă. Cei care doresc să afle mai multe detalii despre telefon au la dispoziție recenzia detaliată aici, iar mai multe prețuri practicate pe plan local pot fi găsite în articolul Preț și Disponibilitate.

Mulțumim pentru pont lui Fluturaș Cătălin!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×