Lacătul inteligent ce se acționează de pe smartphone este real; Se vinde pentru 18.33 euro pe Cafago.com

1.467 ori
<b>Lacătul inteligent ce se acționează de pe smartphone este real; Se vinde pentru 18.33 euro pe Cafago.com</b>Pentru cei aflați în căutarea de gadget-uri deosebite, avem astăzi o sugestie tare interesantă și anume un lacăt ce poate fi acționat direct de pe smartphone prin conexiune Bluetooth. Putem spune că primim o cheie virtuală în cazul de față

În cazul în care și voi sunteți pasionați de gadget-uri deosebite, avem astăzi o sugestie tare interesantă. Produsul sosește din partea retailerului chinez Cafago și este vorba despre un lacăt inteligent ce poate fi acționat direct de pe telefon, la mijloc aflându-se conectivitate Bluetooth care ne permite blocarea sau deblocarea lacătului într-un mod simplu și rapid.

Lacat inteligent

Nu mai avem nevoie de o cheie precum în cazul lacătelor clasice și spunem adio și grijii de a pierde sau rătăci cheia, asta pentru că totul se întâmplă acum direct de pe ecranul telefonului. Avem un soi de cheie virtuală să spunem și prin simpla apăsare a unui buton din aplicația dedicată putem bloca sau debloca lacătul la nevoie.

Lacat inteligent

Gadget-ul este compatibil cu terminalele Android și iOS, iar un lucru tare interesant este acela că un lacăt poate fi autorizat către un număr mai mare de utilizatori. De asemenea, un utilizator poate deschide mai multe astfel de lacăte din aplicație. Bine de știut este și faptul că lacătul are parte de certificare IP65 pentru rezistență la apă, semn că poate fi utilizat și în afară.

Lacat inteligent

O baterie CR14250 se află la interiorul acestui produs realizat din aliaj de aluminiu și aflăm că autonomia este cuprinsă între 8000 - 10000 de deblocări ale lacătului. Folosind codul promoțional L20683H în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa acest gadget pentru suma de numai 18.33 euro, oferta fiind valabilă până pe 13 aprilie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×