One Mix este un netbook de 7 inch cu touchscreen, 8 GB RAM și tastatură iluminată; Acum la reducere pe GeekBuying

1.644 ori
<b>One Mix este un netbook de 7 inch cu touchscreen, 8 GB RAM și tastatură iluminată; Acum la reducere pe GeekBuying</b>Printre născocirile producătorilor chinezi se numără și revenirea netbook-urilor pe piață, un exemplu fiind acest One-Netbook One Mix pe care GeekBuying îl vinde în momentul de față. Pe deasupra retailerul ne oferă și un cod promoțional pentru

UPDATE 25-07-2018: Retailerul chinez GeekBuying ne oferă astăzi un cod promoțional pentru achiziția acestui netbook direct din depozitul european aflat în Italia. Astfel folosind codul promo DTWBECDV puteți cumpăra dispozitivul la suma de 465.99 dolari.

Undeva prin 2007 pe piață au apărut și primele produse de tip notebook, acestea fiind laptop-uri de mici dimensiuni care pe parcursul anilor au pierdut serios din popularitate datorită apariției de tablete hibrid care făceau același lucru și se remarcau prin portabilitatea sporită.

One-Netbook One mix

Cumva și în 2018 mai există netbook-uri, iar un exemplu este acest One-Netbook One Mix pe care GeekBuying îl vinde în acest moment. Produsul pe care îl vedeți aici dispune și de o balama rotativă ce permite utilizarea în diferite moduri precum se întâmplă cu tabletele și notebook-urile Lenovo Yoga.

One-Netbook One mix

Are un ecran tactil de 7 inch cu rezoluție Full HD ce aduce și suport pentru stylus cu 2048 nivele de presiune (oferit la pachet) și primim un procesor quad-core Intel X5 la bord. Se oferă 8 GB de RAM, 128 GB spațiu de stocare, baterie de 6500 mAh și chiar o tastatură qwerty iluminată. 

One-Netbook One Mix

Ca elemente de conectivitate avem următoarele: 1x USB 3.0, 1x USB Type-C, 1x miniHDMI, 1x microUSB v2.0, slot microSD, Bluetooth 4.0, Wi-Fi dual-band și jack audio 3.5 mm. One-Netbook One Mix vine cu licență Windows 10 și ca dimensiuni aflați că acesta măsoraă 182 x 110 x 17 mm și că greutatea ajunge la doar 515 grame.

Folosind codul promoțional GKB6TH05 puteți achiziționa acest netbook la prețul de 399.73 euro de pe GeekBuying.com. De asemenea, retailerul ne dezvăluie lansarea unei noi metode de livrare, cea EU Priority Live care impune taxa de 9.64 euro și livrarea în 7 - 15 zile! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×