Marques Brownlee dă de pământ cu Essential Phone; Iată recenzia sa (Video)

3.110 ori
<b>Marques Brownlee dă de pământ cu Essential Phone; Iată recenzia sa (Video)</b>A venit momentul ca și Marques Brownlee să prezinte recenzia lui Essential Phone, un terminal pe care nu îl laudă atât de mult și asta vedeți în clipul de mai jos. Celebrul youtuber nu se lasă impresionat de primul telefon realizat de către

Cu 10 zile în urmă vă prezentam un rezumat al recenziilor din .com legate de faimosul Essential Phone, produs de compania nouă a lui Andy Rubin, Essential. Mai toate lăudau design-ul, dar criticau unele aspecte ale camerei. Azi îi dăm cuvântul faimosului YouTuber Marques Brownlee, cunoscut şi ca MBKHD. Se pare că nu a apreciat prea mult acest smartphone. Hai să aflăm de ce.

Essential Phone

În primul rând vlogger-ul afirmă că telefonul stă excelent în mână şi arată excelent, fiind super minimalist. A lăudat şi hardware-ul de top şi prezenţa titaniului pe laturi. În spate se află ceramică finisată glossy, dar aceasta e mai friabilă decât am dori. Telefonul se "simte dens" şi e puţin mai greu decât media în ziua de azi. Un skin pentru spatele lucios ar fi recomandat.

Essential Phone

Dacă design-ul este lăudat de Marques, acesta tine să menţioneze că simte lipsa rezistenţei la apă. A găsit şi un mic delay la scanner-ul de amprente şi ceva lag în interfaţa camerei, care e şi mult prea simplă şi minimalistă. Difuzorul are volum ridicat, dar claritatea are puţin de suferit şi basul nu e chiar impresionant. Grila difuzorului e uşor de acoperit în landscape, din păcate.

Muchiile înguste sunt apreciate de YouTuber şi nici camera frontală "ciclop" nu a fost criticată prea rău. Ecranul e luminos, ajunge la 500 nits şi nu are contrast prea rău, dar nu e nici campion. Din păcate ecranul nu e OLED, ci doar LCD. Ca şi recenziile celelalte din .com şi aceasta a cam criticat camera duală din spate. Lipsa de opţiuni e o problemă, ca şi cea de mod Manual sau Pro.

Fotografiile sunt numite "mediocre" de către Marques, cu probleme cu dynamic range şi mult zgomot. Concluzie? Mai bine păstraţi cei 700 de dolari şi luaţi altceva.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×