Telefonul Essential al lui Andy Rubin apare de nicăieri într-o reclamă Michelin (Video)

2.205 ori
<b>Telefonul Essential al lui Andy Rubin apare de nicăieri într-o reclamă Michelin (Video)</b>Creatorul sistemului de operare Android și anume Andy Rubin, lucrează de ceva timp la un smartphone propriu ce va fi lansat pe piață sub brandul noii sale companii numită Essential. Am văzut un teaser oficial acum ceva vreme, iar astăzi descoperim că

Andy Rubin lucrează fără oprire la telefonul startup-ului sau, Essential, oferind din când în când teasere legat de progresul proiectului. La ultima verificare telefonul era gata de un debut în vara şi avea muchii ultra înguste. Azi vedem şi ceea ce pare a fi un teaser nou pentru smartphone, apărut într-o reclamă Michelin.

Misteriosul telefon din imagine pare să aibă o husă ataşată, dacă ne uităm la zona inferioară. Aminteşte foarte mult de un Sharp Aquos Crystal X, mai degrabă decât de un Xiaomi Mi MIX, deşi are şi cu el formatul în comun. E vorba despre un terminal cu ecran edge to edge, cu muchii practic inexistente lateral şi sus şi o "bărbie" minimă jos.

Observăm jos 3 orificii in zona inferioara, unul pentru port USB Type C, unul probabil pentru difuzor şi unul pentru jack audio. Pe numele său complet Essential FIH-PM1, noul smartphone a primit confirmarea recent legat de faptul că rulează cu adevărat Android, vestea venind de la Eric Schmidt, CEO Alphabet. De asemenea, specificaţiile i-au fost dezvăluite în benchmarkul GFXBench şi am aflat că vine cu 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 835.

Telefonul ar urma să aibă şi cameră de 12 MP şi un ecran Quad HD. De ce ar apărea acest nou smartphone tocmai într-un spot Michelin nu avem idee, dar poate vine cu funcţii speciale legate de domeniul auto sau de călătorie, apropo de ghidurile Michelin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×